RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ledelsen har gitt meg arbeidsro

Sist oppdatert:
Etter å ha blitt totalt ydmyket på Lerkendal, trøster Tom Nordlie seg med at LSK-ledelsen har gitt ham arbeidsro.

TRONDHEIM (Nettavisen): ROSENBORG-LILLESTRØM 4-0:

For det er ikke til å unngå at spørsmålet om han fortsatt har tillit på Åråsen, igjen dukker opp etter den elendige forestillingen i trønderhovedstaden.

- I utgangspunktet er det et håpløst spørsmål for meg å svare på, men jeg har fått beskjed fra ledelsen om at jeg har arbeidsro og forholder meg til det, sier en resignert Lilestrøm-trener.

Etter seieren mot Viking forrige serierunde trodde mange at klubben var på vei opp fra Tippeliga-bunnen – men den gang ei.

- Jeg advarte mot å hausse opp stemningen og friskmelde laget etter den kampen. Dessverre fikk jeg rett, vi sliter fortsatt, sier han, og rister på hodet.

Ingen tvil om at Nordlie har det tungt om dagen.

Står ikke støtt
- Det sier seg selv at man ikke står så støtt når man har fått seg fire karameller rett i fleisen, sier han og forsøker å trekke på smilebåndet.

For egne vitser er stort sett det eneste som kan få opp humøret i LSK-leiren. Det laget presterte på Lerkendal-matten var rett og slett heltrist.

- Det var faktisk så dårlig at jeg har problemer med å analysere kampen, med å svare på hvorfor vi fikk rundjuling. Tror nesten du må spørre spillerne om hvorfor det ble som det ble, sier Nordlie.

(Saken fortsetter under videoen av Rosenborgs første scoring)

241843

Han hadde lagt en strategi som gikk ut på spille grådig, være kompromissløs i duellene og unngå at Rosenborg fikk muligheten til å kjøre kontra.

- Alt vi var enige om på forhånd var glemt da dommeren blåste i gang kampen. Vi var på defensiven i 90 minutter, ingen gikk foran med litt duellkraft og vi ga vertskapet lov til å kjøre kontra gang på gang. Når i tillegg Rosenborg scorer på alt av sjanser, blir det bare heltrist. Som sagt: du får spørre spillerne hvorfor vi får rundjuling, sier Tom Nordlie og rusler i bussen etter den verst tenkelige opptakten til årets 17. maifeiring.

Trasig gjensyn
Dermed går spørsmålet til kaptein Vidar Riseth: Hvorfor blir Lillestrøm latterliggjort på Lerkendal i kveld?

- Tror svaret må bli at hele kollektivet kollapset. Ingenting fungerte og samtlige spillere gjorde en for dårlig jobb. Tror det er på høy tid at alle man går i seg selv etter denne kampen, sier den tidligere RBK-kjempen, som fikk et heller trasig gjensyn med Lerkendal.

- Det er aldri moro å tape fotballkamper, men det er ekstra ille når man spiller så dårlig at det er flaut. Vi har det tungt nå, sier en alvorlig Riseth, som satte i gang pipekonsert på tribunen hver gang han hadde ballen mer enn ett sekund.

- Akkurat det bryr jeg meg ikke noe om, sånn er det bare. Det bekymrer meg langt mer at Lillestrøm spiller elendig for tida, sier han.

(Under kan du se sammendrag av kampen)

241894

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere