RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Lettere for pokerproffene

BLOGG: Johnny Lodden forklarer hvordan EPT favoriserer proffene.

Om en drøy uke sparkes endelig EPT-sesongen (European Poker Tour) i gang igjen for min egen del. Ikke nok med det, men den går også i min favorittby BARCELONA. :D

Jeg må innrømme at jeg gleder meg som en liten unge! Jeg ser veldig frem til å spille med den nye strukturen som vi brukte i Monte Carlo i fjor, og som skal brukes i alle EPT-turneringene denne sesongen. Jeg tror selv at den favoriserer de gode spillerne ganske mye. Så jeg tror at vi vil få se at det oftere kommer «pros» til finalebordene.

Med denne strukturen gjelder det virkerlig å klare å skifte gir ofte. Dette er ofte mitt problem; at jeg kjører litt for mye i femtegir, og hvis jeg girer ned, så går det ofte ikke mye lenger ned enn fjerde. ;) Noe jeg virkerlig må jobbe med.

Kommer du inn i en dårlig stim der folk tre-better deg ofte, hvor du må legge deg pre-flop, så er det veldig viktig at du klarer å roe deg ned fortest mulig, noe som ofte har vært mitt problem.

Én nedtur er at det i år ikke blir noen tur til Camp Nou. :-( Så vi får i det minste håpe at Norge klarer å gjøre jobben sin på Island, så vi fortsatt har et lite lodd hengende i et tynt snøre der!

Etter Vegas har jeg for det meste vært i Oslo, hvor dagene med fint vær ofte har blitt tilbrakt i Torshovparken i lag med boysen, med volleyball på timeplanen. Her tilbringer vi som regel noen timer før «pros'en» kommer hjem fra jobb og tar over banen. Så vi har en fin deal der!

Jeg har også vært en tur i Italia med min kjære i en uke. Vi tok fly ned til Pisa og tilbrakte et par dager der med å se på det skjeve tårnet og slike ting, før vi kjørte opp langs Toscana noen dager og opp til en plass som heter Cinque Terre, en helt fantastisk fin plass. Cinque Terre er en perle som ligger langs den Italienske Rivieraen. Den består av 5 små byer som ligger langs hav og fjell, som du enten kan gå eller ta båt imellom. Kjøre bil kan du ikke, fordi det bare er taxier som har lov til det! Så du får en fin ro og kan nyte et stille og rolig liv med noen kalde flasker vin og noe nydelig fra havet. :-)

Etter en ukes tid på ferie tok vi turen til Venezia, hvor jeg skulle spille en turnering på Italian Poker Tour, og man trenger vel ikke mange hjerneceller for å skjønne at dette er en turnering med ganske bra value! Innkjøpet var på 2k euro. Som ikke ble til noen ting, ettersom jeg måtte forlate filten midtveis på dag 2.

Men byen Venezia var nydelig, den var ganske mye større enn jeg trodde før jeg kom dit. Eneste som manglet var en pub eller en plass man kunne dra ut, det var det rett og slett helt tomt for.

Jeg henger ennå i Oslo by, har faktisk ikke vært «hjemme» siden jeg kom hjem fra Vegas! Så planen er å dra dit i løpet av uken. Det sa jeg sist uke også, så det spørs om jeg klarer det!

Ellers er vel alle mannfolk fryktelig glade for at Premer League med Fantasy League og alle andre gladserier sparkes i gang igjen. :-)

Det er viktig at dere gladfolk der ute ikke glemmer WCCOP (Verdensmesterskapet i online poker), som starter på PokerStars den 3. september!! Det går allslags turneringer der og de billigste tureringene koster $109 mens den dyreste har innkjøp på $25.000, så her er noe for de fleste! Det går satelitter til alle turneringene hele døgnet, med freerolls og god stemning!

Jeg skal spille en hel del selv. Har ikke helt funnet ut hvilke ennå, men det blir nok mange!

Johnny

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere