RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lillestrøm vinner i Bergen

Sist oppdatert:
Fjorårets kamp mellom Brann og Lillestrøm ble meget dramatisk. Vi tror Lillestrøm vinner på Stadion igjen. Les alt om den 13. tippeligarunden her.

Søndag 20. mai spilte Bodø/Glimt og Lyn 0-0 på Aspmyra. Siden den gang har målene rent inn i Tippeligaen. Denne runden lukter det uavgjort av flere av oppgjørene, og vi blir ikke overrasket dersom flere av kampene ender 0-0.

I Bergen ender det likevel neppe 0-0. Brann er ubeseiret hjemme og har scoret i de 13 siste seriekampene på Stadion. Og med det forsvarsspillet bergensklubben har prestert i de siste kampene, blir vi ikke forbauset om Arild Sundgot dunker inn minst ett mål.

Brann har ikke slått Lillestrøm hjemme på Stadion på de siste ni kampene. Ikke siden 3-0-seieren i 1994 har det blitt full pott på rødtrøyene.

Brann - Lillestrøm
Brann Stadion, søndag klokken 18.00
Vårt tips: 1-2

Brann (5): Kristian Ystaas sto over torsdagens cupkamp mot Glimt, men er trolig med igjen mot Lillestrøm Kanskje blir også Tommy Knarvik spilleklar.

Lillestrøm (7): Magnus Powell er skadet og i hvert fall ute til over sommeren. Frode Kippe må sone for gule kort.

Tilsvarende kamp i fjor: 1-3.

Hoveddommer: Espen Berntsen, Vang.

Fredrikstad - Viking
Fredrikstad stadion, søndag klokken 18.00
Vårt tips: 1-2

Fredrikstad (14): Skadefritt mannskap med unntak av midtstopper Tor Trondsen som ingen helt vet hva skjer med ennå. Dagfinn Enerly først klar mot Lillestrøm neste helg.

Viking (9): Brede Hangeland har vært med på noen treninger etter at han ble friskmeldt tirsdag, og han er i troppen uten at det er sikkert at han spiller fra start. Bjørn Dahl er ankelskadet og står over. Thomas Pereira er også skadet og spiller ikke.

Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon.

Hoveddommer: Roy Helge Olsen, Våg.

Bodø/Glimt - Molde
Aspmyra, søndag klokken 18.00
Vårt tips: 1-1

Bodø/Glimt (13): Cuptapet for Brann tærer i det minste ikke på mannskapet, og i utgangspunktet er samtlige spillere klare til dyst, med unntak av Runar Berg som er ute med karantene.

Molde (10): John Anders Husøy tilbake etter skade, Thomas Mork, Øyvind Gjerde og Anders Særvold alle uaktuelle på grunn av skader. Trond Strande soner for gule kort.

Tilsvarende kamp i fjor: 2-0.

Hoveddommer: Per Ivar Staberg, Harstad.

Ham-Kam - Odd Grenland
Briskeby, søndag klokken 18.00
Vårt tips: 0-0

Ham-Kam (6): Vegard Bjerke er frisk igjen, men er ikke med i troppen mot Odd. Det jobbes hardt med å få kneskadede Axel Smeets klar igjen. Rune Buer Johansen fortsatt langtidsskadet.

Odd Grenland (8): Alexander Aas sonet sist, tilbake igjen nå. Erik Holtan har hatt treningsfri noen dager, men i Odd-leiren håper de at han stiller søndag.

Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon.

Hoveddommer: Jonny Ditlefsen, Mo.

Sogndal - Tromsø
Fosshaugane, sønag klokken 18.00
Vårt tips: 3-2

Sogndal (11): Raoul Kouakou, Ousman Nyan og Jukka Hakala skadet og uaktuelle. Robbie Russell spiller. Ingen karantener.

Tromsø (1): Bare velstand. Ingen skader, ingen karantener.

Tilsvarende kamp i fjor: 3-1.

Hoveddommer: Kim Rune Borgersen, Drafn.

Stabæk - Vålerenga
Nadderud, søndag klokken 18.00
Vårt tips: 0-0

Stabæk (12): Alle mann alle og ingen sorger på forskudd med unntak av Christian Holter som må stå over på grunn av tre gule kort. Men det blir bunn mot topp og ikke enkelt for bæringene.

Vålerenga (3): Ronny Døhli er i trening igjen, Per Egil Swift ute til over sommeren. Morten Berre og Kjetil Wæhler soner begge for gule kort.

Tilsvarende kamp fjor: 1-0.

Hoveddommer: Kjell Alseth, Stjørdals-Blink.

Spilles mandag: Lyn – Rosenborg.

Kilde: NTB og Inforstrada

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere