RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

- Lite å gjøre med finnene

Sist oppdatert:
De norske jentene var sjanseløse om seieren på lagsprinten.

Finland var klart best på den klassiske lagsprinten for kvinner i verdenscupen i langrenn søndag. Ingvild Flugstad Østberg og Maiken Caspersen Falla sørget for norsk 2.-plass.

Aino-Kaisa Saarinen og Anne Kyllönen tok en soleklar seier og var 9,6 sekunder foran Norges 1.-lag.

- Jeg synes Ingvild og Maiken gjorde en god stafett, men Maiken ble kanskje litt for sliten på siste etappe. Ellers var det bra kjørt. Det var lite å gjøre med de to finnene, sa landslagstrener Roar Hjelmeset til NTB.

Norges 2.-lag kjempet også om en plass på seierspallen, men måtte nøye seg med fjerdeplassen. Kari Vikhagen Gjeitnes og Celine Brun-Lie gikk på laget. De var 1,5 sekund bak Tyskland på tredjeplass.

- Celine kjørte på for å ta igjen Maiken. Det gjorde at hun dro Tyskland med seg, og i spurten hadde hun ikke så mye å gi, fortalte Hjelmeset.

Siste lagsprint før Sotsji-OL er i Nove Mesto na Morave i Tsjekkia i januar. Hjelmeset sier det blir en vanskelig jobb å ta ut de to løperne som skal gå lagsprinten i OL.

- Det blir vanskelig å plukke ut bare to stykker, og det er mange kandidater. Noen av dem gikk i dag, mens det var noen som satt hjemme. Vi skal prøve å få til det beste laget, sa landslagstreneren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere