RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Litt mer moro å ligge på toppen

Sist oppdatert:
BRISKEBY (TV 2 Nettavisen): For 18 måneder siden så Erik Solér Start bli rundspilt av Bærum. Nå ligger de i toppen av eliteserien. - Det er litt mer moro nå, sier han.

HAM-KAM-START 0-2: Start forsterket sin posisjon som et av Norges i øyeblikket beste lag med den sterke 2-0-seieren over Ham-Kam på Briskeby mandag kveld. Erik Solér, investor og manager, har opplevd opp- og nedturer med klubben. Nå stråler han om kamp med sola som glimret med sitt fravær på Hamar mandag.

SE MÅLENE HER!

30 poeng
- For 18 måneder siden så jeg Start bli rundspilt av Bærum. Det er litt mer moro å ligge på toppen. Men målsetningen vår er at vi skal ha 30 poeng så fort som faen, så får vi se etter det, sier Solér til TV 2 Nettavisen.

Tom Nordlie ville heller ikke snakke så mye om tabellsituasjonen, men var strålende fornøyd med resultatet, særlig med tanke på at cupseieren over Lyngdal i midtuken var en begredelig forestilling. Etter den kampen ble det oppvaskmøte, der spillerne gikk i seg selv.

I dag var det en helt annen innsats.

- Å vinne 2-0 på Briskeby er sterkt. Jeg føler at vi tok Ham-Kam med deres egne midler. Planen var å slå mye over midtbanen og true bakrommet. Vi gjorde en taktisk god match, og jeg er veldig fornøyd, sier Nordlie til TV 2 Nettavisen.

Start har tre landslagsaktuelle spillere i stallen nå for tiden, og det merkes på selvtilliten både til spillerne individuelt og laget spesielt. På spørsmål om Nordlie var fornøyd med Åge Hareides nye soldater, svarte Start-treneren:

Ingen slagen mann
- Alle klarte seg bra, men i dag vil jeg fremheve både Jon Midttun Lie og Bård Borgersen.

Kamma-trener Ståle Solbakken konstaterte at laget hans gikk på nok et tap i årets eliteserie, men var ingen slagen mann av den grunn.

- Vi må skille mellom gode og dårlige prestasjoner, og jeg synes dette var en god en. Vi tåler å tape 0-2 etter en god prestasjon. Marginene er små i fotball. Noen ganger går det for, noen går det mot. Nå må spillerne stå fram litt, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere