- Liverpool byr 65 millioner

Foto: AFP/Scanpix

Manager Kenny Dalglish vil hente svenske til Anfield.

24.04.12 18:37

Liverpool skal være svært interessert i å sikre seg den svenske midtbanemannen Rasmus Elm, melder engelske aviser tirsdag ettermiddag.

AZ Alkmaar-spilleren har også tidligere blitt koblet til de røde fra Beatles-byen og klubben skal være villig til å legge 7 millioner pund på bordet for svensken.

Tidligere fotballdirektør Damian Comolli skal lenge ha fulgt spilleren, og selv om franskmannen nå er borte, så skal Liverpools speidere nylig ha vært i Nederland.

En Comolli-mann
Ifølge The Mirror skal noe av det siste Comolli gjorde før han sluttet ha vært å sende sjefsspeider Steven Hitchen til treskolandet for å finsikte Elm.

Den samme avisen skriver at ifølge rapporter så skal manager Kenny Dalglish også være imponert av spilleren og at Liverpool derfor forbereder et bud på 24-åringen.

Også svenske Aftonbladet omtaler Liverpools interesse for midtbanespilleren. Den svenske avisen snakket med Elm så sent som i forrige uke.

- Den dagen jeg ikke utvikler meg lenger og ikke kan komme lenger her, er det på tide å ta et nytt steg, sier han til Aftonbladet.

- Jeg har ikke tenkt så mye på en overgang, men føler i hvert fall at jeg fortsatt vokser og utvikler meg her i Alkmaar, sier han videre.

- Største siden Zlatan
Da Elm i 2009 gikk fra svenske Kalmar til nettopp AZ i Nederland, skal også flere Premier League-klubber ha vært inne i bilde. Interessen ser altså ut til fortsatt å være der.

- Du kan selvfølgelig ha drømmer, og det er klart man skal ha det, men man huske på at jobben også må gjøres. Om du ikke gjør jobben, får du aldri sjansen til å velge og vrake.

Elm har en rekke landskamper for Sverige og har også vært kaptein på U19-nivå for hjemlandet.

Tidligere landslagssjef i Sverige, Lars Lagerbäck, har tidligere uttalt at Rasmus Elm er det største talentet Sverige har produsert siden Zlatan Ibrahimovic.

Elms bror David har tidligere spilt for Fulham i Premier League, mens broren Viktor spiller for den nederlandske klubben Heerenveen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag