RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nick Potts (Pa Photos)

- Liverpool byr på Downing

Sist oppdatert:
John Carews lagkamerat kan være løsningen på Kenny Dalglishs problemer.

Om det er gode nyheter for Aston Villa-fansen er heller tvilsomt, men Liverpool-supporterne har all grunn til å glede seg dersom handelen går i orden.

Liverpool har i hvert fall lagt inn et bud på Stewart Downing, hevder Sky Sports mandag kveld.

Downing er toppscorer for et målfattig Villa-lag denne sesongen med sine fem nettkjenninger, og har allerede vært i Sunderlands kikkertsikte for en mulig overgang i løpet av transfervinduet i januar.

Nå vil altså en offensiv Kenny Dalglish ved Liverpool-roret hente Downing til Anfield, for å føre laget tilbake på vinnersporet i Premier League.

I desember uttalte Aston Villa-manager Gérard Houllier at han var sikker på å få beholde kantspilleren gjennom hele januarvinduet, men budet på Darren Bent tidligere på mandag kan likevel åpne for en Downing-exit.

Aston Villa er forberedt på å betale 18 millioner pund for Sunderland-spissen, og et eventuelt salg av Stewart Downing kan bidra til tiltrengte midler i Houlliers lommebok.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere