RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool-fans stjal billetter fra barn

Sist oppdatert:
John Arne Riises tilhengere får så ørene flagrer i ny Uefa-rapport.

Fotballklubben Liverpools supportere blir stemplet som Europas verste i en rapport som overrekkes Uefa tirsdag neste uke.

Det melder Reuters.

Overvåket
Gjennom fire år har politimenn i sivil overvåket europeiske fotballfans under internasjonale kamper. Nå slår de fast at Liverpool-supporterne har desidert verst oppførsel.

Etter at Uefa-sjef Michel Platini får lest rapporten til uken, skal han personlig levere et eksemplar videre til britiske styresmakter.

- Stjeler fra hverandre
Uefa-talsmann William Gaillard er ikke nådig i karakteristikk av de rødkleddes medreisende.

- Liverpool-fansens oppførsel har vært oss bekjent lenge før Champions League-finalen forrige uke. Det er kun det siste i en lang rekke av eksempler. Hvilke andre fans stjeler billetter ut av hendene til medsupportere og fra barn? Liverpool er størst skyld i det som skjedde der nede, glefser Gaillard overfor Reuters.

Og fortsetter:

- Det har vært 25 uheldige tilfeller med Liverpool-fans siden 2003. De fleste andre lag skaper ingen problemer i det hele tatt, sier en hoderystende delegat til Reuters.

Foran Mesterliga-finalen ble tusenvis av Liverpool-fans - med gyldige billetter - blankt avvist ved stadionportene i Aten.

Svarte
Liverpool har svart Uefa med sin egen versjon av hendelsene, hvor de kritiserer sikkerhetsnivået i den greske hovedstaden.

Men den forklaringen kjøper ikke Uefa i det hele tatt.

- Det var ingen problemer med Milan-fansen. Kun Liverpools, avslutter Gaillard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere