RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool fortjente ikke å vinne

(AP/Scanpix)
Roy Hodgson ærlig etter skuffelsen mot Wigan.

WIGAN-LIVERPOOL 1-1:

Liverpool imponerte stort mot Chelsea i helga.

De stod med fire strake seirer.

Og det startet også glimrende mot Wigan.

Steven Gerrard gjorde forarbeidet til Fernando Torres, og sistnevnte sendte Liverpool i ledelsen etter bare seks minutter.

Men så skjedde det noe.

Der normale lag i flytsonen ville drept kampen, mistet Liverpool plutselig helt kontrollen. Det var mangel i kvalitet over hele linja, og til og med Torres så middelmådig ut utover i kampen.

Hugo Rodallega utlignet, Steven Gerrard traff riktignok tverrliggeren, men Liverpool var til slutt lettet over at de fikk med seg poeng.

- Vi fortjente ikke å vinne, sa manager Roy Hodgson etterpå.

- Vi så slitne ut i denne kampen, og pasningsspillet var ikke i nærheten av det vi kan. Vi startet bra, avsluttet sterkt, men mellom det var vi lenge ikke i nærheten av det nivået vi skal være på. Derfor må vi være mer enn fornøyde med det poenget vi fikk, fortsatte han.

Her kan du se kampfakta og utviklingen i stallen fra minutt til minutt.

Liverpool-manageren savner bredden i stallen.

- Vi har fem skader for øyeblikket, og har møtt Napoli, Blackburn, Bolton og Chelsea i det siste. Derfor måtte vi avslutte denne kampen med Martin Kelly, Jonjo Shelvey og Nathan Eccleston på banen. Men det er det vi har for øyeblikket, sa han til Liverpools hjemmeside.

Liverpool har dermed kun slått Burnley og Bolton på bortebane i 2010, og ligger på 9. plass på tabellen. Wigan er nummer 18 med 11 poeng så langt.

PS. Fernando Torres kan i alle fall være fornøyd med målet. Det var hans første Premier League-mål på bortebane på åtte måneder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere