*Nettavisen* Sport.

- Liverpool har penger å bruke

Foto: Afp

Anfield-klubben forsikrer supporterne.

27.01.12 11:59

Liverpool har for lengst spilt seg bort fra gullkampen i Premier League, og manager Kenny Dalglish har ikke fått like god sving på laget som Liverpool-fansen hadde håpet.

Supporterne håper nå at klubben forsterker laget før overgangsvinduet stenger ved midnatt 31. januar, og skal man tro Liverpool-direktør Ian Ayre har klubben økonomi til å handle.

Vinn tre måneders gratis tilgang til TV 2 Sumo og dermed alle Premier League-kampene på web-tv: Delta i vår Facebook-konkurranse, der du skal sende inn ditt beste, fiktive Premier League-rykte. Delta her.

Har penger
- Penger er ikke et problem. Hvis vi trenger noen, og det er finnes en spiller tilgjengelig, synes jeg eierne våre har vist oss før at de er å regne med, slik gode eiere skal være. Manageren får den støtten han trenger, sier Ayre ifølge Sky Sports.

Han vil likevel ikke love at klubben kommer til å handle i januar.

- Det er ikke det samme som å si at vi kommer til å bruke penger bare fordi vi har det. Alt handler om en langsiktig plan, og hvordan eierne ønsker at laget skal være, påpeker Liverpool-direktøren.

- Fantastiske spillere
Han understreker at klubben holder et øye med spillermarkedet, og lover at Liverpool skal være på vakt om det byr seg gode overgangsmuligheter.

- Hvis det oppstår en mulighet til å handle, kommer vi til å se på det. Men akkurat nå handler det om å forbedre oss og gjøre det beste ut av det laget vi har nå. Vi har noen fantastiske spillere og en god stall, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.