RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

- Liverpool jakter italiensk stortalent

Sist oppdatert:
Merseyside-klubben får imidlertid tøff konkurranse.

Den italienske landslagsstopperen Angelo Ogbonna er ønsket av Premier League-klubben Liverpool, melder flere italienske medier.

Representanter fra den engelske klubben var til stede på Stadio Olimpico da Torino og Ogbonna tok imot Cagliari søndag.

Torino-trener Giampiero Ventura har imidlertid ingen planer om å slippe sitt 24 år gamle midtstoppertalent uten kamp.

- Det var speidere fra Liverpool her for å se ham? La meg gjøre det helt klart at han blir veldig, veldig dyr, sa Ventura til Sky da han ble informert om interessen fra Liverpool.

Manchester United og Manchester City skal også være interessert i Ogbonna, og 24-åringen avviser ikke en overgang til Premier League en gang i framtiden.

- Jeg hadde mange tilbud i sommer, men jeg valgt å bli her, og jeg er glad for at det ble sånn. Ventura har gjort mer for meg enn noen andre, sier han ifølge Tuttosport.

- Jeg har en lang kontrakt med Torino. Jeg skal gjøre mitt beste denne sesongen, så får vi se. Jeg kunne tenke meg å oppleve andre kulturer. Engelsk fotball fascinerer meg - spillestilen er ganske lik Torinos.

Angelo Ogbonna har kontrakt med Torino ut sesongen 2015-2016.

Ifølge Tuttomercatoweb var Liverpool-speidere også til stede på Marassi da Genoa tok imot Palermo lørdag. Andreas Granquist skal være mannen som ble tatt i nærmere øyesyn av Liverpool-speiderne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere