*Nettavisen* Sport.

- Liverpool kan overraske

John Arne Riise mener Liverpool kan slå hvem som helst - og ser ikke bort fra at de også kan vinne Mesterligaen. Det vil Deportivo sette en stopper for i kveld.

03.11.04 12:54

Liverpool ligger på tredjeplass i Mesterligaens gruppe A. Deportivo ligger på fjerde- og sisteplass med to poeng, men er bare fire poeng bak gruppeleder Monaco før fjerde runde.

Onsdag kveld møtes Deportivo og Liverpool i Spania.

- I øyeblikket er det små forventninger til oss, fordi vi er i en oppbyggingsfase. Folk tenker ikke på oss når de snakker om hvem som kan vinne ligaen eller Mesterligaen, sier John Arne Riise til Liverpools hjemmeside.

24-åringen, som har 39 landskamper for Norge, tror likevel at Liverpool kan gå langt.

- Rafael Benitez trenger tid, det er sant, men jeg er sikker på at han vil lykkes. Og for tre år siden var vi bare fire minutter fra semifinalen i Mesterligaen, selv om ingen trodde vi hadde en sjanse den gang.

Liverpool tapte for Bayer Leverkusen, som gikk helt til finalen den gang.

- Hva som helst kan skje i denne konkurransen. Se på fjorårsfinalistene; ingen trodde at Monaco eller Porto skulle komme til finalen. Jeg tror virkelig at vi kan overraske noen.

Riise kan bidra til det selv - om han fortsetter å banke ballen i mål. Nordmannen har scoret i Liverpools to siste kamper, etter at han endte en 83 kamper lang måltørke med nettkjenningen mot Charlton.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.