RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool kjøper Barca-ving

Sist oppdatert:
Liverpool er enige med Barcelona om et kjøp av den hurtige vingen Luis Garcia. Men Garcia selv trives i Barcelona.

Ifølge spansk radio gikk Barcelona med på et salg av den spanske landslagsspilleren etter å ha sikret seg underskriften til Samuel Eto'o fra Real Mallorca.

Liverpool ville i første rekke hente Luis Garcia på lån i én sesong, men ifølge Sky Sports skal Anfield-klubben nå være enig med Barcelona om å kjøpe vingen for omlag 66 millioner kroner.

26 år gamle Garcia regnet ikke med å få mye spilletid i Barcelona etter ankomsten til Deco og Ludovic Giuly på Nou Camp. Han deltok heller ikke på Barcelonas trening torsdag. Men han utelukker likevel ikke å bli værende i Barcelona.

- Jeg har nettopp snakket med spilleren og han har informert meg om at han trives her, sier Barcelonas sportsdirektør Txiki Beguiristain til den spanske spanske Daily Sport.

På midtbanejakt
Liverpool-manager Rafael Benitez har lenge jaktet på Garcias underskrift, og intensiverte jakten etter at Vladimir Smicer pådro seg en langvarig skade og Danny Murphy gikk til Charlton.

Luis Garcia kan spille i alle posisjoner på midtbanen, men regnes for å være best som venstre ving - en posisjon også John Arne Riise har vært i aksjon på i Liverpool.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere