RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos / Mike Egerton

- Liverpool kommer tilbake for å slåss

Steven Gerrard lover supporterne at neste sesong blir annerledes.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard måtte skuffet konstatere at det ble andreplass i FA-cupen denne sesongen, etter at Chelsea vant finalen 2-1 på lørdag.

Til tross for at rødtrøyene kvalifiserte seg for to finaler denne sesongen, er Gerrard langt fra fornøyd. 2012 har vært en eneste lang nedtur for Liverpool ligamessig, men Gerrard lover supporterne at neste sesong blir annerledes.

- Stor nedtur
- Vi er Liverpool, vi kommer til å slå tilbake. Vi forsterker i sommer, og kommer tilbake for å slåss. Det er hva denne klubben gjør. Hele karrieren min har det vært oppturer og nedturer her, dette er en stor nedtur, sier Gerrard ifølge The Telegraph.

Han har ingen god forklaring på hvorfor Liverpool har variert voldsomt i prestasjonene denne sesongen.

- Jeg vet ikke hvorfor det er blitt sånn. Vi må bli jevnere i ligaen, og prestasjonene har ikke vært gode nok, så enkelt er det. Det er ingen unnskyldninger. Spillerne må ta ansvar for hvordan det har gått, for spillerne vi har i garderoben er ikke de åttende beste i ligaen, sier Gerrard.

Nå skal midtbaneprofilen rette fokus mot sommerens EM-sluttspill, der han blir en nøkkelspiller i Roy Hodgsons nye England-mannskap. Med seg på veien har Gerrard en blandet følelse etter årets Liverpool-sesong.

- Spillerne skal ha ros
- Jeg har ikke forandret mening. Vi har vært fantastiske i cupene, og kommet oss til to finaler. Spillerne skal ha masse ros for akkurat det. Men serieformen vår har ikke vært god nok, sier han.

Og legger til:

- Jeg sa det før finalen, og jeg føler fortsatt det samme. Vi har vært to forskjellige lag denne sesongen. Ikke gode nok i ligaen, men eksepsjonelt bra i cupene. Men det er skuffende at vi ikke klarte siste hinder i FA-cupen, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere