RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

- Liverpool låner ut Reina

Sist oppdatert:
Pepe Reina spiller trolig i Serie A neste sesong.

Pepe Reina kommer ikke til å vokte målet for Liverpool neste sesong. I stedet kommer han til å flytte til Napoli. Han skal være i Serie A på utlån.

Der kommer han til å møte igjen den tidligere Liverpool-treneren Rafael Benítez. Det er avisen Liverpool Echo som melder dette fredag.

30 år gamle Reina som opprinnelig er spanjol, har vært på Anfield i åtte år, men etter at Simon Mignolet ble hentet fra Sunderland, har Reina mistet sin rolle som førstekeeper for den tradisjonsrike klubben.

Det var ventet at Reina skulle ta turen til Australia denne måneden for å slutte seg til laget i andre delen av sesongoppkjøringen, men i stedet kommer han til å vende nesa mot Italia. Der venter et medisinske undersøkelser før han blir endelig klar for italiensk fotball.

Pepe Reina kom til Liverpool fra Villareal i 2005, og den første sesongen han var i den legendariske engelske klubben ble det seier både i UEFAs Super Cup og i FA-cupen. Reina skal ha sin del av æren for begge disse seirene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere