RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool selges snart

Foto: PAUL ELLIS (Scanpix)
Sist oppdatert:
Dubai International Capital skal være svært nære å fullføre sitt kjøp av Liverpool.

Liverpool og Dubai International Capital (DIC) har ført samtaler om et oppkjøp av klubben i seks uker, og nå ser avtalen snart ut til å være i havn.

- Vi har arbeidet mye den siste tiden, og vi har nyheter å komme med snart. Arbeidet med avtalen har vært positivt, og jeg er sikker på at den går i orden - dette vil ta oss til et helt nytt nivå, sier Liverpools styreformann, Rick Parry, til BBC.

DIC er for øvrig nært tilknyttet Dubais regjering.

Parry sier at selskapet har tilbragt mye tid hos klubben den siste tiden - og det har begge parter dratt nytte av.

- Den siste måneden har de hatt et team her som har jobbet kontinuerlig. Jeg tror de har lært mye, fordi fotball er ganske forskjellig fra forretningene de vanligvis er involvert i. Det hjelper at mange av de vi har vært i kontakt med er Liverpool-supportere, og at de vet hva vi står for, sier Parry.

I tillegg til å fortelle om klubbsalget, bekrefter også Parry at manager Rafael Benitez sa nei til et tilbud fra Real Madrid i sommer.

- Rafa sa nei til Real Madrid i sommer, selv om det var en stor fristelse for ham. Men han nyter å være i Liverpool, og har stor tro på retningen klubben har, sier Parry.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere