RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Birmingham-manager Steve Bruce.
Birmingham-manager Steve Bruce. Foto: Foto: Scanpix

- Liverpool-stjerne er en juksemaker

Birmingham-manager Steve Bruce raser mot den nye Liverpool-stjernen Florent Sinama-Pongolle. – Han filmer hele tiden, sier Bruce.

Bruce var rasende etter at Pongolle fikk straffe etter en duell med Kenny Cunningham. Steven Gerrard utliknet fra straffemerket, og Liverpool snudde 0-1 til 3-1-seier.

- Det var en utrolig billig straffe. Jeg tviler sterkt på at vi ville fått den i samme situasjon. Aldri i verden. Det ble ikke bedre av Liverpool-spillerens oppførsel. Han kastet seg I bakken hele kampen gjennom. Han lå på bakken mer enn han stod på beina. Jeg så situasjonen på TV, og det var ikke en gang en 50-50-duell. Jeg aner ikke hvorfor de fikk den straffen, sier en skuffet Bruce til Sky Sports.

Etter en bra sesongstart, har Birmingham fått 1-6 i sekken på de to siste kampene sine. Liverpool på sin side holder følge med de beste lagene som ligger bak de tre beste i Premier League.

Er Sinama-Pongolle en juksemaker? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere