RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool tilbyr Mignolet ny kontrakt


BRØL: Simon Mignolet ser ut til å snart kunne brøle i glede over ny kontrakt med Liverpool
BRØL: Simon Mignolet ser ut til å snart kunne brøle i glede over ny kontrakt med Liverpool Foto: Oli Scarff (Afp)

Det kan se ut til at Simon Mignolet kommer til å forbli på Anfield en stund til. Den engelske avisa The Guardian melder nemlig om at partene er svært nære enighet om en ny kontrakt for den belgiske burvokteren.

Det er visstnok ventet at samtalene vi konkludere i løpet av denne måneden, og at Mignolets avtale forlenges. Han har to og et halvt år igjen av femårskontrakten han skrev unde rpå da Liverpool signerte han fra Sunderland i 2013.

Liverpool har den siste tiden vært linket til keepernavn som Stokes Jack Butland og spanske Marc-André ter Stegen, men Jürgen Klopp skal ha vist sin tillit til Liverpools nummer 25.

Det har tidligere vært mye kritikk mot Mignolet og hans varierende form. I fjor ble han til og med satt ut av laget til fordel for andrekeeper Brad Jones i storkampen mot Manchester United.

Mignolet klarte å overbevise daværende trener Brendan Rodgers om å gi han en ny sjanse, og nå ser det ut til at han også har overbevist Jürgen Klopp om at han er verdt å satse på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere