RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool vil ha Owen på nedbetaling

(foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Liverpool og Real Madrid skal ifølge The Times i forhandlinger denne uken. Også Woodgate kan være på vei til Anfield.

Dermed kan Michael Owen være tilbake i moderklubben bare en sesong etter at Liverpool solgte ham til det spanske hovedstadslaget.

Seriøse The Times skriver at Real vil ha 189 millioner kroner - dobbelt så mye som de betalte for Englands landslagsspiss. Liverpool håper derimot å kutte overgangssummen ned til 139,5 millioner, og håper å få Owen på nedbetaling over flere år.

Avhenger av Baros
Forhandlinger kan komme i gang i løpet av denne uken, men avhenger av at Liverpool får solgt Milan Baros til Aston Villa. Baros er verdsatt til vel 81 millioner kroner.

Også Owens lagkamerat Jonathan Woodgate er aktuell for Merseyside-klubben. Manager Rafael Benitez jakter på en midtstopper, og Woodgate trenger spilletid for å komme i form etter langtidsskaden. Den tidligere Leeds- og Newcastle-forsvareren kommer eventuelt på utlån.

- Vil ha Miguel
Ifølge The Independent er og den portugisiske landslagsspilleren Miguel i Liverpools søkelys. 25-åringen kan bekle posisjoner i forsvar og angrep på høyresiden, og krangler for tiden med arbeidsgiver Benfica. Miguel var på vei til Juventus i sommer, men trener nå med Fulham i påvente av en løsning på konflikten med Benfica.

Liverpool signerte tidligere i dag avtaler med 17-åringene Godwin Antwi og Miquel Roque. Begge er forsvarere, og kommer fra henholdsvis Real Zaragoza og Lleida. Antwi er født i Ghana, mens Roque er spansk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere