*Nettavisen* Sport.

- Liverpools beste kamp

Foto: Reuters/Scanpix

Manager Rafael Benitez mener 0-0-kampen mot Deportivo er den beste Liverpool har spilt denne sesongen. Men taper de i neste runde, ser det likevel svært stygt ut.

20.10.04 08:43

Benitez er overbevist om at Liverpool kan kvalifisere seg til neste runde i Champions League etter tirsdagens forestilling. Deres beste i år, mener spanjolen.

- Spiller vi som dette på bortebane, så kan vi vinne. Det er helt sikkert. Og da kvalifiserer vi oss for neste runde, sier Benitez på Liverpools hjemmeside.

Merseysidelaget skapte en rekke sjanser, Milan Baros, Luis Garcia og Djibril Cisse hadde svært gode sjanser til å sette ballen i mål.

- Jeg er ikke fornøyd med resultatet, men vi spilte veldig godt. Men keeper (Jose) Molina spilte strålende. Resultatet er skuffende, men vi fortjente etter min mening å vinne, poengterer Liverpools 44 år gamle manager.

- Jeg mener dette er Liverpools beste kamp denne sesongen, mot et veldig bra lag.

Liverpool ligger på tredjeplass i gruppe A med fire poeng. Monaco leder, mens Olympiakos ligger foran Liverpool på innbyrdes oppgjør. Deportivo ligger sist i gruppen, med to poeng.

Returoppgjøret mot Deportivo 3. november blir nøkkelkampen for Liverpool nå. Taper de den, vil de ligger sist i gruppen to runder før slutt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.