RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Livredde for Annette (18)

Foto: www.betsson.com
Sist oppdatert:
- Alle er livredde for Annette Obrestad, avslører europamesteren i poker.

Victoria Coren likte dårlig å sitte på samme bord som Annette Obrestad under spilledag to av WSOPE £10.000 No Limit Hold'em-turneringen i London.

Imponerte på tøft bord
- Hun er imponerende aggressiv. Det tror jeg kommer av en ungdommelig selvtillit. Men hun spiller fantastisk, sier Coren, fjorårets europamester, til PokerNews.

De to satt på samme bord store deler av onsdagen, og hadde blant annet selskap av tidligere verdensmester Greg Raymer og den kjente amerikaneren Erick Lindgren. Coren mener at bordet må ha vært blant de tøffeste hun noen gang har sittet rundt. Og likevel var det Annette Obrestad som imponerte henne mest.

- Alle på bordet er livredde for henne, på en merkelig måte, mener Coren.

Anerkjent nettspiller
Den engelske pokermesteren hadde oppskriften, men manglet motet til å ta den 18 år gamle norske jenta.

- Det er åpenbart at hun høyner mye uten å ha en hånd, så det du egentlig bør gjøre, er å syne og så høyne på floppen. Likevel gjør jeg det ikke. Det er skremmende. Jeg er mer redd for henne enn noen av de andre på bordet, smiler europamesteren.

Annette Obrestad er mest kjent for sine prestasjoner på internett, hvor hun for tiden er rangert som nummer fem i verden blant turneringsspillere.

På grunn av alderen har Obrestad kun spilt store internasjonale turneringer i åtte-ni måneder. Så langt uten suksess - men det synes som om læretiden nærmer seg slutten også på dette området.

Ikke bli overrasket om Annette går helt til topps i London denne uka, og i så fall reiser hjem til Sandnes med 12 millioner kroner i bagasjen.

40 av 111 videre
Etter spilledag 2A ligger Obrestad i tetsjiktet med sine 214.400 i sjetonger. Gus Hansen leder - den beryktede dansken har 349.400. Totalt gikk 40 spillere videre fra spilledag 2A, mens Thor Hansen var en av de 71 spillerne som røk ut av turneringen i løpet av onsdagen.

Spilledag 2B består av 127 spillere avvikles torsdag. Da skal Johnny Lodden i aksjon, sammen med Aleksander Vathne, Øyvind Riisem, Terje Augdal, Kristian Kjøndal og Andreas Hagen.

Fredag samles feltet til spilledag 3, og søndag avsluttes turneringen.

362 spillere stilte til start i denne prestisjetunge turneringen, som det kostet hele 120.000 kroner å delta i. De 36 beste får minst 320.000 kroner i pengepremie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere