- Low burde hvile nøkkelspillere

Foto: Patrik Stollarz / Afp

Thomas Berthold mener at Tyskland bør gjøre forandringer i kampen mot Danmark.

17.06.12 17:33

Tyskland trenger bare uavgjort for å gå videre til kvartfinale, etter å ha vunnet de to første kampene mot Portugal og Nederland.

Tidligere Tyskland-forsvarer Thomas Berthold foreslår at Joachim Low hviler nøkkelspillere i forberedelsene til kvartfinalen i EM.

47-åringen fortalte Goal.com at spillere som André Schurrle og Marco Reus er klare til å steppe inn for Lukas Podolski og Thomas Müller når de møter danskene søndag.

Berthold sa også at han føler det samme om Mesut Özil, som har blitt erstattet av Toni Kroos i Tysklands to første kamper.

- Mesut Özil ser litt sliten ut etter en lang sesong i Real Madrid. Han kunne spilt en halv omgang mot Danmark, eller brakt inn senere som en erstatning.

Berthold avviste også muligheten for at Low kommer til å spille med tre i forsvar under turneringen, en idé som nylig ble skrevet om i tyske medier.

- Jeg liker ikke den ideen i det hele tatt. Hvis man har tre spillere i verdensklasse, som Spania, som også kan spille med en individuell merking, så går det.

- På laget vårt har vi ingen slike spillere, ingen Sergio Ramos. Derfor bør de spille som de har gjort!, avslutter han.

Kampen mellom Tyskland og Danmark kan du se søndag 17. juni klokken 20.45 på TV 2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.