RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lærer noe nytt hver dag

Sist oppdatert:
I dag er det én uke siden Henning Berg ledet sin første trening som topptrener. - Jeg lærer noe nytt hver dag, innrømmer Berg. Siste nytt om Lyn og Molde her.

Enkelte har kritisert Lyn for å satse på en så uerfaren mann som Henning Berg i den viktige trenerjobben. Men de fleste har tro på 35-åringen, som har opplevd mer som spiller enn noen andre nordmenn. Selv koser han seg i en ny og hektisk hverdag.

- Det er ikke like hektisk nå som det var fra fredag til søndag, ler Henning Berg.

Lærer mye
- Men det har vært mye å sette seg inn i. Jeg lærer noe nytt hver dag, i og med at jeg er så ny i jobben. Det ser veldig bra ut, vi har mange gode spillere. Det blir bare å terpe på hvordan vi skal spille. Jeg må sørge for at alle vet hvordan vi skal spille og har det veldig klart for seg, sier Berg til TV 2 Nettavisen.

Lyn har denne uka trent på Mjøndalen utenfor Drammen. Gressmatten på Kringsjå, der Lyn vanligvis trener, er i likhet med kamparenaen Ullevaal i dårlig forfatning.

I dårlig forfatning kan man også si at både Lyn og søndagens motstander Molde er, rent tabellmessig. Mens Lyn ligger på 12. plass i eliteserien, ligger Molde helt nederst etter tre serierunder. Verken Lyn eller Molde har vunnet så langt.

Bunnlag?
Henning Berg er overbevist om at dette er tilfeldig - og ikke representativt for disse lagene.

- Vi har spilt bare tre seriekamper. Jeg hadde min første kamp mot Start, som leder serien. Det er veldig tidlig i sesongen. Molde var gode i Bergen mot Brann, og de var gode mot Vålerenga sist. Det blir en tøff kamp mot Molde. Vi spiller hjemme og vil selvfølgelig vinne, mener Berg.

- Jeg tror ikke dette er representativt for Molde og Lyn. Man bruker jo å si at tabellen aldri lyveri. Det er et begrep som jeg tror på - i det lange løp, sier sportslig leder Snorre Strand i Molde til TV 2 Nettavisen.

Lyn mangler kun Henrik Dahl, som er rundt tre uker fra å kunne gjøre comeback på venstrebacken. Hos Molde er Erlend Ormbostad usikker på grunn av en liten strekk, ellers er mannskapet skadefritt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere