RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- LSK-gutta skal få kjørt seg

Foto: Scanpix/Nettavisen
Sist oppdatert:
Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud ble overrasket da Lasse Kjus ble valgt inn i Lillestrøm-styret.

NOREFJELL (Nettavisen): Forrige uke ble den tidligere toppalpinisten Lasse Kjus valgt inn i Lillestrøm-styret.

Det overrasket LSK-supporterne Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud.

- Det kom som lyn fra klar himmel. Men det har vel gått noen advokater ut av styret, det er sikkert ikke så dumt å bytte ut en advokat med en toppidrettsutøver, sier Lund Svindal til Nettavisen, og får støtte av Kjetil Jansrud.

- Skal få kjørt seg
Norges beste alpinister tror samtidig at Lillestrøm kommer til å få merke at «Kjusern» er på plass på Åråsen.

- Det første jeg tenker, er at de gutta der skal få kjørt seg. Han er ikke redd for å si fra, sier Jansrud og ler.

Det sier Lund Svindal seg enig i.

- Jeg tror dem skal få kjørt seg, for han vet hva han vil. Lillestrøm har ikke lyktes så godt de siste årene, og Lasse sier fra om han ser noe som ikke er bra nok. Alle trenger folk som sier hva de mener, og det kommer Lasse til å gjøre, sier han.

Spår suksess
Kjetil Jansrud mener Lillestrøm gjør et godt valg, til tross for at Lasse Kjus har null erfaring med fotballjobbing fra før.

- Lasse representerer en vinnerkultur, og har masse erfaring fra toppidrett og hvordan ting er gjort. Han har også masse erfaring fra arbeidslivet. Han har faglig tyngde, i tillegg til det sportslige, og kommer til å bringe mye inn, sier Jansrud.

Kjus sitter i LSK-styret, og har i utgangspunktet ikke noe ansvar for det som skjer på gressmatta. Men Kjetil Jansrud tror uansett ikke at Kjus klarer å holde seg unna fra treningsfeltet.

- Nei, det tror jeg ikke. Han kommer helt sikkert til å følge med på hva som blir gjort, og det er sikkert ikke dumt for Lillestrøm å bruke ham til det. Han er fra en annen idrett, og man må alltid prøve å lære av hverandre. Det er mange som har vunnet mye i Lillestrøm, men jeg tror Lasse Kjus sitter på noe fra en annen kultur de kan lære av, sier Jansrud.

Og legger til:

- Jeg skal følge med og se hvordan det går. Det blir kult å se, avslutter han.

Kjus gleder seg
Lasse Kjus har ikke vært tilgjengelig for en kommentar, men sa følgende til Lillestrøms hjemmesider da han ble presentert som nytt styremedlem:

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben. Det blir en interessant utfordring. Jeg håper at jeg kan greie å bidra på en positiv måte, og få frem det jeg mener viktig på en positiv måte. Ikke minst også at klubben ønsker å ta til seg det og ønsker å gjøre endringer for at vi skal bli best mulig, sier Lasse Kjus til LSK.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere