RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- LSK lurte seg selv

Sist oppdatert:
Rob Friend syns det var stas å score i cupfinalen på Ullevaal Stadion. Men kanskje spesielt morsomt at han scoret med beina.

ULLEVAAL STADION (TV 2 NETTAVISEN):LILLESTRØM-MOLDE 2-4

Sist lørdag, i eliteseriens siste serierunde, headet Rob Friend inn to mål mot Lillestrøm på Åråsen. Overfor Romerikes Blad lovet Uwe Rösler at Lillestrøm skulle passe ende bedre på Moldes høyreiste hodespesialist i cupfinalen.

Men ifølge Friend var det nettopp all fokusen på ham selv en viktig del av Moldes triumf. Mens forsvaret pakket inn den 1,95 meter høye spissen, fikk andre rom til å briljere, mener han.

Blant annet trekker han frem Moldes 2-1-scoring som eksempel. Mens Lillestrøms hodespillere fulgte ham selv, fikk Madiou Konate heade romsdalingene i ledelsen.

- De pakket meg inn inne i feltet, men det visste vi ville skje. Derfor var en planene våre at jeg skulle binde opp forsvaret for å frigjøre andre, sier Rob Friend til TV 2 Nettavisen.

Å bli tett fulgt inne i feltet er imidlertid ikke noe nytt for ham.

- Jeg liker normalt ikke dødballsituasjoner, for jeg får ikke beveget meg på dem, men man må jo tenke på laget, sier canadieren.

Scoret med beina
Alle avisskriveriene om Friends spisskompetanse - hodespillet - gjorde at han syns det var ekstra morsomt å sende Molde i ledelsen med beina.

- Jeg kjenner mine styrker, og vet jeg kan skyte. Men de ventet det helt klart ikke, sier Friend.

Ifølge ham selv har han scoret ti av tretten cup- og seriemål mål for Molde med hodet. Bare tre med beina.

- Jo-da. De hadde for såvidt et poeng, innrømmer Friend og ler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere