RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lurer på om spillerne hørte etter

(FOTO: HÅKON M. LARSEN/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal var langt fra fornøyd med Vålerenga-spillernes innsats i 1-1-oppgjøret mot HamKam

HAM-KAM - VÅLERENGA 1-1: HamKam hadde flere store sjanser i førsteomgang, og tok fortjent ledelsen ved Juha Pasoja allerede etter fire minutters spill.

- Jeg fikk et bra innlegg fra Jan Michaelsen, og vant hodeduellen og fikk ballen i mål. Veldig bra, sier Pasoja.

- Du vant duellen mot Tore Andre Flo?

- Det har mye med timing å gjøre, jeg var heldig. Vi fortjente imidlertid mer enn ett poeng, vi hadde sjanser nok i første omgang til å drepe kampen, svarer han.

Vålerenga kom sterkt tilbake i andreomgang, og Jarl André Storbæk reddet poengdeling da han satte inn sluttresultatet 1-1 i fem minutter før slutt.

Sørensen ofret seg
Veteranen Jan Derek Sørensen skaffet straffesparket, men måtte byttes ut like etterpå med det som var et avrevet bånd i skulderen.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var langt fra fornøyd med Vålerenga-spillernes innsats, spesielt i første omgang.

- I første omgang gjør vi veldig mye dumt. Det er nesten som jeg begynner å lure på om spillerne hører etter på hva jeg sier. Vi kom ut av strategien, taktikk, var upresise og uoppmerksomme, forteller en noe oppgitt Rekdal til TV 2 Sporten like etter kampslutt.

- Men heldigvis går det bedre i andreomgang, da var kampen mer jevnspilt. Sånn som kampen utviklet seg er jeg fornøyd med at det ble ett poeng, men vi ville selvsagt hatt alle tre, oppsummerer VIF-bossen.

Grodås fornøyd
Frode Grodås omtalte Lyn-tapet i forrige runde som hans største nedtur. 1-1 og uavgjort mot Vålerenga var i så måte en opptur.

- Vi spiller en mye bedre kamp i kveld enn det vi gjorde mot Lyn. Sånn sett er jeg fornøyd. Men vi burde nok ha vunnet denne kampen, og på hjemmebane skal man også forvente det. Men det er helt klart en bedring etter Lyn-tapet, sa Grodås til TV 2 Nettavisen etter kampen.

En av hovedutfordringene til HamKam er å skape flere sjanser og omsette disse i mål. Enkelte vil antakelig påstå at Hamarlaget har vært hakket for tamme foran boksen. Nå er ledelsen på jakt etter flere spisser, og som kjent er Thorstein Helstad en het kandidat.

Kan hente
- Vi gjør hele tiden en kontinuerlig vurdering på å hente inn nye spillere for å forsterke alle ledd. Heldigvis er HamKam i den situasjonen at vi har mulighet til å hente inn spillere dersom vi har behov, påpeker Frode Grodås, som videre understreker at han er fornøyd med spillergruppen og ikke minst spissutvalget på det nåværende tidspunkt.

Både Vålerenga og HamKam har nå ni poeng etter ni serierunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere