RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lykkeloddet er Rosenborg

Sist oppdatert:
Først hetset danskene det norske landslaget. Nå har de mistet all respekt for Rosenborg også.

Tabloiden B.T mener at den danske seriemesteren FC København må prise seg lykkelig hvis de trekker Rosenborg i Champions League-kvalifiseringen.

Svakeste på ti år
«Det ligger et lykkelodd og venter: Rosenborg. De norske mestrene er stadig seedede, men laget er det svakeste på de breddegrader på over ti år, ikke minst fordi man ikke har en sterk trener som tidligere Nils Arne Eggen eller Åge Hareide», skriver B.T.

Avisen mener at FC København vil være klar favoritt mot trønderne. At Rosenborg vant 2-1 i en treningskamp mot FC København senest i fjor, er glemt for lengst.

Hvem er best - FC København eller Rosenborg?
Rosenborg
FC København
De er like gode

Se resultat

Hovedstads-laget vil være useedet i tredje kvalifiseringsrunde, og risikerer å møte giganter som Real Madrid og Juventus. Slik sett håper de heller på en tur nordover.

Myggen og Brattbakk
Erik «Myggen» Mykland (32) spilte i København inntil nylig, men det ble klart tidligere i år at den skadde midtbaneeleganten fra Risør ikke fikk fornyet kontrakten. Også Rosenborgs storscorer Harald Martin Brattbakk har en fortid hos det danske mesterlaget.

B.T mener for øvrig at skotske Glasgow Rangers også er overkommelig motstander for danskene.

København, som også vant Superligaen i 2001 og 2003, endte ett fattig poeng foran Brøndby i årets serie.

PS! Om ikke FC København og Rosenborg trekker hverandre, kan de likevel møtes i den nye nordiske ligaen neste år - forutsatt at Rosenborg kommer blant de fire beste i serien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere