*Nettavisen* Sport.

- Lyn er bedre enn Start

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

Lasse Olsen er ikke i tvil om at Lyn er et bedre lag enn Start.

24.10.05 12:37

COLOR LINE STADION (TV 2 Nettavisen): AALESUND-LYN 1-1:

Aalesunds spiss Lasse Olsen hadde en liten hilsen til Start etter å ha spilt årets siste hjemmekamp mot Lyn: Lyn er et mye bedre lag enn Start. I forrige runde sjokkerte Aalesund alle med å vinne på Kristiansand stadion. Olsen ble skjelt ut av misfornøyde Start-fans, og etter søndagens kamp benyttet Olsen anledningen til å si takk for sist.

-Langt dårligere
- Start er et langt dårligere lag enn Lyn, du ser jo det. Vi spilte jo egentlig ikke noe bedre sist helg enn det vi gjorde i dag, for forskjellen ligger i at vi i dag møtte en bedre motstander, sa Olsen til TV 2 Nettavisen etter Lyn-kampen.

Med uavgjort mot Lyn og seier mot Start mener Olsen at Lyn både er et bedre lag og er bedre organisert enn det Start er. Men han vil ikke påstå at Starts gode sesong er er blaff.

- De har vært gode i år, men jeg føler at Lyn er et bedre lag akkurat nå, sa Olsen.

Aalesund trenger sannsynligvis tre poeng borte mot Viking i siste serierunde, og trener Ivar Morten Normark er fast bestemt på å angripe.

- Vi må ha poeng mot Viking borte, og da er det bedre med tre enn med ett. Vi kommer til å angripe. Jeg ser ingen grunn til å spille på resultater i de andre kampene. Vi må bare gjøre vår jobb, så får vi se etter kampen om det er godt nok når vi ser sesongen under ett, sa Normark til TV 2 Nettavisen.

Bedre borte enn hjemme
Olsen er enig med treneren sin.

- Vi er tross alt et mye bedre bortelag enn hjemmelag. I tillegg har vi endelig fått marginene litt på vår side. Tidligere i år har vi ofte spilt godt, men uten å få gode resultater ut av det. Nå spretter ballen litt mer vår vei. Derfor går vi for seier mot Viking, sa Olsen etter sesongens siste hjemmekamp mot Lyn.

Ringreven Peter Werni er litt mer betenkt.

- Jeg tror nok vi vil holde oss litt oppdatert på de andre kampene som går. Det kan holde med uavgjort for oss hvis Fredriksatd taper. Vi ofrer ikke alt framover for å vinne, hvis det holder med uavgjort. Slik ble det litt i kampen mot Lyn også. Vi visste at dette ene poenget var viktig å ikke miste, og da legger vi oss litt bakpå. Jeg fikk med meg hva som ble sagt om de andre kampene, og følte det var viktig å sikre ett poeng, sier han.

- Hvorfor har ikke laget «våknet» og skjønt alvoret før på slutten av sesongen?

- Det er nok en kombinasjon av marginer imot og litt tilpasningsproblemer til eliteserien. Nå har vi mer flyt og er i støtet. Derfor tror jeg vi klarer å ta poeng mot Viking borte i siste kampen. Så får vi bare håpe det er nok til å stå i divisjonen, mener Werni.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag