*Nettavisen* Sport.

- Må bestemme meg før mai

Foto: Toby Melville

Christian Kalvenes vet ikke om han skal spille i Premier League, i Championship eller flytte hjem til Norge neste sesong.

22.03.09 10:38

(iBergen.no) Lørdag kjempet Burnley seg enda nærmere en plass i neste års Premier League da bunnlaget Plymouth ble slått 2-1 på bortebane.

Steven Caldwell sendte bortelaget i ledelsen etter 16 minutter, før Alan Judge, som er utlånt fra Blackburn, utlignet for Plymouth minuttet etter foran 11.246 tilskuere på Home Park.

- En utrolig trepoenger
I 78. minutt sendte Robbie Blake Burnley opp i ledelsen, som holdt kampen ut.

- For å oppnå det vi vil oppnå må vi komme til steder som Plymouth og vinne, sier manager Owen Coyle til klubbens hjemmeside og legger ekstatisk til:

- Dette var en utrolig trepoenger, vår beste denne sesongen, uten tvil.

Hjem til Bergen?
Christian Kalvenes spilte hele kampen for bortelaget og med seks kamper igjen å spille ligger Burnley nå på 4.plass i Championship. De har riktignok spilt henholdsvis to og tre kamper mer enn de to lagene bak.

Om Kalvenes vil fortsette Burnley-karrieren eller reise hjem til Norge etter sesongen må han ta en avgjørelse på i neste måned.

- Jeg må bestemme meg før mai, så jeg vil uansett ikke hvilken divisjon vi kommer til å spille i, sier venstrebacken til iBergen.no søndag morgen.

Les mer fra iBergen.no:Ny nedtur for Brann-talent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.