- Må bevise at jeg har blitt bedre

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Mats Zuccarello Aasen er med i 35-mannstroppen til de siste sesongforberedelsene.

25.09.11 21:32

Mats Zuccarello Aasen har de siste dagene trent med de antatt beste løperne til New York Rangers.

Han var også på banen ved to av Rangers' mål i testkampen mot New Jersey Devils fredag.

Ifølge New York Post er dette et tegn på at nordmannen inntil videre kan føle seg sikker på en plass i lagets NHL-tropp til seriestarten 7. oktober.

Selv om også en del av disse spillerne sliter med skader, føler Zuccarello seg overhodet ikke sikker på at han får tillit på høyeste nivå allerede fra første dag.

- Jeg er nesten mer nervøs for denne treningsleiren i år enn i fjor. Selv om jeg synes jeg gjorde det bra og har vist at jeg kan være med her. Nå må jeg bevise at jeg har blitt bedre, og må gjøre enda mer for holde meg på laget, sier den norske Rangers-spilleren til avisen.

- Det viser selvfølgelig at trenerne er trygge på deg i denne gruppen, men det er lang vei derfra til den første kampen. Vi har mange spillere som kjemper om en plass i stallen. Så jeg vet jeg må gjøre meg fortjent til en plass, og fortsette å vise at jeg er villig til å jobbe hardt for det.

Trener John Tortorella sa fredag at nordmannen fortsatt konkurrerer om en plass med mange andre.

Ifølge New York Rangers egen hjemmeside er følgende 35 spillere med videre:

Målvakter: (3): Martin Biron, Henrik Lundqvist, Scott Stajcer

Backer: (11): Brendan Bell, Stu Bickel, Michael Del Zotto, Steve Eminger, Tim Erixon, Dan Girardi, Ryan McDonagh, Dylan McIlrath, Blake Parlett, Michael Sauer, Marc Staal

Løpere: (21): Artem Anisimov, Sean Avery, Ryan Bourque, Brian Boyle, Ryan Callahan, Erik Christensen, Andre Deveaux, Brandon Dubinsky, Ruslan Fedotenko, Carl Hagelin, Marian Gaborik, John Mitchell, Kris Newbury, Brandon Prust, Brad Richards, Mike Rupp, Derek Stepan, Andreas Thuresson, Dale Weise, Wojtek Wolski, Mats Zuccarello.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.