RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må ha Karadas nå

Sist oppdatert:
Dersom Brann skal ha Azar Karadas må det skje i dette overgangsvinduet. Sjekk hvorfor.

(iBergen.no): 31. august, om 12 dager, stenger overgangsvinduet. Det er ingen hemmelighet at Brann er interessert i Benfica-vrakgodset Azar Karadas, men tiden begynner å bli knapp.

Må hentes nå
Klubben gjør det klart at dersom de skal ha spilleren må de kjøpe ham i dette overgangsvinduet. Over helgen kommer klubben til å kontakte Benfica.

- Dersom Azar skal komme til Brann må det skje i dette vinduet. Jeg tror at han forsvinner et annet sted hvis ikke han kommer til Brann. Inntrykket jeg har fått gjennom media er at Azar ikke er ønsket i sin klubb, men vi har ikke snakket med Benfica om dette, sier sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Karadas har ett år igjen av kontrakten med Benfica og en henvendelse til Benfica kommer trolig til å skje like over helgen.

- Foreløpig har vi ikke tatt kontakt. Først må vi gå en runde internt så tar vi nok kontakt med Benfica over helgen dersom det blir aktuelt, sier Bruun-Hanssen.

Uaktuelt å låne
Han bemerket til iBergen.no lørdag at å låne spilleren ikke er aktuelt. Benfica har foreløpig satt en prislapp på åtte millioner kroner for Karadas som altså har ett år igjen av kontrakten.

For få uker siden var spillerens agent Jack Karadas i møte med Bruun-Hanssen i Oslo.

Karadas har spurt Benfica om å bli sluppet gratis, men dette var helt uaktuelt. Dersom spilleren ikke signerer for Brann er det sannsynlig at han blir leid ut til en annen klubb det siste året han er i Portugal.

Dersom Brann skulle signere Karadas er han tiltenkt en rolle som midtstopper.

LES OGSÅ:
- Åtte mill for Karadas

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere