RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må ikke bli helt landslaget

Sist oppdatert:
Sandefjord-trener Tom Nordlie lover ikke noe festspill, men garanterer at Sandefjord skal tørre å gå i angrep mot Vålerenga. - Vi må ikke bli helt landslaget, sier han.

I likhet med mange andre gremmet Tom Nordlie seg over Norges manglende vilje til å angripe mot Spania på onsdag.

Lørdag leder han Sandefjord for siste gang og selv om det første oppgjøret i Tønsberg ikke var noe publikumsfrieri, så lover han at laget skal være mer hissig enn landslaget var.

- Det er ikke sikkert det blir så estetisk på lørdag heller, men vi må tørre mer fremover så vi ikke blir helt landslaget, sier han til TV 2 Nettavisen.

Det er ventet en fullsatt Vallhall og Vålerenga vil få stor støtte på tribunene. Han håper spillerne sine også blir løftet av stemningen.

- Jeg regner med at Rolling Stones yter mer med full sal og da må vi også klare å gjøre det. En må jo bli inspirert av at så mange mennesker gidder se fotball når det nærmer seg advent, sier Nordlie.

Se kampen direkte på web-TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere