RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må ikke svartmale alt

Magnus Moan under fredagens kombinert verdenscup langrenn i finske Kuusamo, der han endte på 15. plass.
Magnus Moan under fredagens kombinert verdenscup langrenn i finske Kuusamo, der han endte på 15. plass. (Foto: Heiko Junge/Scanpix)
Sist oppdatert:
Magnus Moan håpet på pallplass, men endte milevis unna.

De norske kombinertgutta fortsetter å slite i hoppbakken. Men til tross for svak hopping nok en gang, nektet Magnus Moan å gi opp håpet om en pallplass i kombinert-sprinten. Moan lå på 21. plass etter hoppingen, og hadde 59 sekunder å ta inn på ledende østerriske Bernhard Gruber i langrennet. Østerrikeren endte til slutt på 7. plass.

- Jeg er veldig godt fornøyd. Jeg er stolt av meg selv, og skal avansere kraftig på resultatlista - det lover jeg dere, sa en blid Moan til NRK etter lørdagens hopprenn.

Og avanserte, det gjorde han. Men ikke så mye som han håpet. Nordmannen endte på 10. plass, 54,7 sekunder bak tyske Bjørn Kircheisen, som vant rennet. Hannu Manninen endte på annenplass, kun 3,1 sekunder bak vinneren. Amerikanske Bill Demong endte på tredjeplass.

Etter at langrennet var overstått, var ikke Moan like blid.

- Resultatene skulle selvsagt vært mye bedre enn det vi presterte her i dag. men det er viktig at vi ikke svartmaler alt, det kommer nye sjanser allerede neste helg - og da er vi på hjemmebane, sier han til NRK.

Best av de norske etter hopprennet var Espen Rian. Rian landet på 130,5 meter, og gikk ut 55 sekunder bak ledende Gruber. Rian fikk det ikke til å stemme i langrennet, og endte til slutt på 21. plass, 1 minutt og 59 sekunder bak.

Petter Tande havnet på 26. plass - med 2 minutter og 17 sekunder fram til vinneren.

Les flere skisaker i Nettavisens vintersportsmagasin!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere