RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må klare seg selv

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Venstre back Erlend Hanstveit spiller midtstopper søndag, men kollega Kristjan Sigurdsson gir ingen råd - med det første. Sjekk hvorfor.

(iBergen.no): Ettersom Olafur Örn Bjarnason er suspendert og Armann Björnsson er ute med skadet kne har Brann bare én ledig midtstopper til søndagens kamp mot Tromsø.

- Mer dueller
Det ser imidlertid ut til at Kristjan Örn Sigurdsson får Erlend Hanstveit som partner på midtstopperplass. I cupkampen mot Kopervik onsdag fikk venstre back Hanstveit øve seg i uvant rolle, noe som gikk bra.

Nå tenker han å spørre Sigurdsson om flere råd til å gjøre en best mulig oppgave søndag.

- Jeg har spilt i den posisjonen før så det er ikke helt uvant. Jeg føler også det gikk greit i cupen mot Kopervik. Det er mindre løping som midtstopper, men mer duellspill, sier Hanstveit til iBergen.no og får med:

- Kanskje jeg kan høre med Krissy (Sigurdsson) om råd, sier Hanstveit med glimt i øyet.

Ingen tips
Med allerede tett konkurranse om plassene varsler Sigurdsson at han ikke vil røpe noen hemmeligheter. Den tidligere høyre back-spilleren holder kortene tett til brystet, men ikke fordi han frykter mer konkurranse på stopperplass.

- Erlend er en god spiller. Han har spilt back lenge så jeg tror han vet hvordan han skal stoppe en spiller. Han spilte i midtforsvaret i cupen og det gikk fint. Jeg tror ikke jeg trenger å gi noen råd – han er god nok til å vite hva han skal gjøre, han klarer seg selv, sier Sigurdsson humørfylt til iBergen.no.

Skulle det imidlertid bli behov for råd og vink lover Sigurdsson å bidra.

- Det er viktig å hjelpe hverandre. Dersom det skulle bli nødvendig får jeg heller røpe noen hemmeligheter, sier Sigurdsson og ler lett etter å ha ombestemt seg.

PS! Bjørn Dahl er også aktuell som midtstopper mot Tromsø, men ettersom det var Hanstveit som spilte i den posisjonen i onsdagens cupkamp mot Kopervik tyder det meste på at det er han som spiller der mot Tromsø.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere