- Må pushe hverandre mer

Foto: Sara Johannessen (Scanxpi)

Molde-veteran Trond Strande er svært skuffet og frustrert etter tap nummer seks på åtte kamper. Han vil likevel ikke legge skylden på verken spillestil eller trener.

14.08.06 07:19

MOLDE - ROSENBORG 0-2:

AKER STADION (TV2 Nettavisen): Molde ligger sist på tabellen, og det er tydelig at frustrasjonen for alvor begynner å bre seg i klubben. Og ekstra ille synes Trond Strande det er å tape når laget gjør alt riktig mot Rosenborg, bortsett fra å omsette sjansene i mål.

- Vi var veldig gira før avspark i dag, og vi spiller faktisk også en bra kamp, styrer midtbanen og presser dem bakover, men så får de en kjempetreff og dermed står det 0-1, sier Strande og smiler tappert, men blir fort alvorlig igjen.

- Vi hadde virkelig fortjent minst ett poeng i dag, men Rosenborg er Rosenborg. For vår del er det stang ut for tida. Det lille ekstra mangler, mener Strande.

Scorer ikke mål
Og det lille ekstra som manglet både i Uefa-cupkampen mot Skonto torsdag og mot Rosenborg søndag, er at Moldes spisser ikke scorer mål. Trond Strande ser ingen kjappe løsninger på Moldes problemer, men mener det er spillerne som må ta ansvar og skjerpe seg.

- Jeg vet ikke hva vi kan gjøre annerledes. Jeg mener at vi stort sett gjør jobben vår, vi får bare pushe enda mer på hverandre og se fremover, sier en frustrert Strande til TV 2 Nettavisen.

- Det er flere årsaker til det, mener trener Arild Stavrum om det faktum at laget ikke har scoret på tre Tippeliga- og en Uefa-cupkamp.

- En ting er at vi rett og slett er uheldige, vi klarer ikke å omsette sjansene våre på tross av at spillerne jobber veldig bra. Det mangler ikke på vilje, påpeker Stavrum, som også tror at en ny spiss er høyst nødvendig for å snu trenden.

- Gjør mye riktig
Stavrum mener at laget ikke kan gjøre annet enn å fortsette som nå, og tror at før eller siden vil det snu.

- Vi har ikke flyt for øyeblikket, men vi skal ikke skifte for mye på opplegget vårt, vi gjør tross alt veldig mye riktig. Vi må bare vente på at det forløsende kommer, mener Stavrum.

Magne Hoset støtter treneren i det synet.

- Vi må bare fortsette som vi gjør, jeg mener at vi er på rett vei, men prestasjonene foran mål er for dårlige, er Hosets klare mening om saken.

Han synes også at det nesten er litt merkelig at Rosenborg vinner kampen.

- Ja, for de spiller ikke fantastisk fotball i dag. Men jeg har en følelse av at de har fått i gang maskineriet sitt nå, sier Hoset til TV 2 Nettavisen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.