RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må ta steget opp nå

Sist oppdatert:
Padraig Harrington skal forsvare sin tittel i Hong Kong Open denne helgen. Men han innrømmer at han trenger å ta steget helt opp blant de fem beste i golfeliten nå.

Harrington, som var Europas tredje beste golfspiller i fjor, er sugen på å kunne bli nevnt i samme setning som Vijay Singh, Tiger Woods, Ernie Els, Retief Goosen og Phil Mickelson når verdens beste golfspillere blir omtalt.

- Det virker som det er en Big Five i øyeblikket. Jeg er i toppen av den neste gruppen, men jeg trenger et stort hopp, en major-seier, for å komme fra sjette til femte, sier 33-åringen til BBC Sport.

Harrington har to seire i år, men er skuffet over prestasjonene sine i major-turneringene. En 13. plass er hans beste plassering. Men iren tror nå at han nærmer seg toppen.

- Vijay var bak meg for to-tre år siden, og at han har tatt steget helt opp, har fått andre til å tro at det kan gjøres, sier Harrington.

I Hong Kong Open er spillere som Miguel Angel Jimenez, David Howell, Stephen Dodd, Thomas Bjørn, Nick Faldo og Jose Maria Olazabal til stede.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere