Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må tørre å spille ball

Sist oppdatert:
Stadig flere norske landslagsspillere går nå ut og forsvarer Åge Hareide og den snuoperasjonen han har gjort med landslaget. Sist ut er Ståle Stensaas.

Stensaas har, til tross for utenlandsopphold med landslaget, fått med seg at det blåser friskt her hjemme på berget. Stensaas har klare meninger i den pågående debatten mellom Drillo og Hareide-tilhengerne.

- Må tørre
- Jeg ser at debatten rundt landslagets spillestil er i gang, og jeg har i alle fall en formening om at skal du henge med internasjonalt i dag, så må du tørre å spille ball og å holde ballen i laget. Du må tørre å angripe med mange spillere, men må samtidlig ha en veldig høy arbeidsmoral i laget, sier Stensaas til Rosenborgs hjemmeside.

- Må bruke midtbanen
Stensaas peker på viktigheten av å bruke midtbanespillerne i det oppbyggende spillet, for å frigjøre rom for backene, som han selv.

- Det å kunne jobbe knallhardt etter balltap er veldig viktig. Det å få brukt kreative midtbanespillere i det oppbyggende spillet betyr mye, det betyr at du kan tørre å komme etter med enten back eller midstopper. Man må tørre å risikere noe, for og vinne noe!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!