*Nettavisen* Sport.

- Må vise at han er blant verdens beste

Foto: Getty Images / All over Press

Denne mannen kan bli nøkkelen for Juventus mot Bayern.

Juventus ligger under 0-2 etter det første kvartfinalemøtet med Bayern München og må levere en opp mot prikkfri kamp for å ta seg videre i Champions League.

Selve hjernen i Juventus-laget, Andrea Pirlo, ble fotfulgt av Toni Kroos og Thomas Müller i den første kampen og vil neppe få mye tid og rom i onsdagens kamp heller.

Dermed vil mye ansvar helt naturlig skyves over på Claudio Marchisio.

- Må vise hva han kan
VM-helten fra 1982, Marco Tardelli, mener at dette er en perfekt anledningen for 27-åringen til å vise at han tilhører den absolutte verdenselite.

- Denne kampen er altfor viktig til at Claudio kan mislykkes. Han må vise at han er på nivå med de beste spillerne i verden, sier Tardelli til Gazzetta dello Sport.

Tardelli, som selv scoret i VM-finalen i 82, mener det er anledninger som denne som skiller de beste fra de nest beste.

- Jeg prøver hele tiden å minne folk på at mestere utgjør forskjellen når det virkelig gjelder. Jeg forventer en perfekt kamp fra ham og kanskje til og med et mål.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images / All Over Press

- Vucinic blir viktig
En annen spiller som bør ha dagen hvis Juventus skal lykkes mot Bayern, er Mirko Vucinic.

Tidligere lagkamerat av montenegrineren, Christian Panucci, vet hva han hadde gjort hvis han var Juventus-trener Antonio Conte.

- Jeg ville fortalt Mirko at jeg vil at han skal vinne kampen for meg. Han er den type spiller. Hvis han er i humør, kan han avgjøre kamper med sine ferdigheter, sier Panucci til Tuttosport.

Panucci, som spilte sammen med Vucinic i Roma, mener det vil være lett å se om Juventus-angriperen har dagen eller ikke.

- Du ser det med en gang hvis han har en dårlig dag. Han må lykkes med noe spesielt i starten av kampene for å komme i gang. Når han blir frustrert, må man sørge for at han roer seg.

- Må heve oss
Juventus-trener Antonio Conte er helt klar på at laget hans må heve seg flere hakk fra det første møtet i München.

- De viste all sin styrke i den første kampen. Vi er veldig klare for denne kampen, men vi vil spille annerledes enn vi gjorde i forrige uke, sa Conte på en pressekonferanse tirsdag.

Han er imidlertid klar på at Juventus skal spille slik Juventus skal spille.

- Vi spille som Juventus, selv om vi er klar over at vi møter et sterkt Bayern. Lykkes vi da, vil det bare gi oss enda mer motivasjon.

Kampen mellom Juventus og Bayern München kan du følge på NAlive fra 20.45 onsdag.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '4CEF66AA7BE0471AB1E7671CB294D574', '1vss47bzjw8381ikhafjj4e27k', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1vss47bzjw8381ikhafjj4e27k', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.