RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Målet er å være tilbake i sluttspillet

Foto: Bruce Bennett (Getty Images)
Sist oppdatert:
Mats Zuccarello Aasen tror på raskt comeback etter operasjonen.

Den norske NHL-proffen Mats Zuccarello Aasen er for tiden ute med skade. Nordmannen pådro seg et brudd i håndleddet mot Buffalo Sabres tidligere i mars.

Tidligere denne uken var New York Rangers-spilleren under kniven og ifølge VG ble det satt inn noen plater i armen til 24-åringen som har slitt med samme skade tidligere.

Rangers opplyste tidligere i uken at nordmannen vile være borte fra isen på ubestemt tid, men i et intervju med bettingselskapet Betsson sier han at han håper å rekke sluttspillet.

- Målet er å være tilbake i løpet av Stanley Cup, så håper jeg bare laget går langt og at jeg får spille når jeg er frisk, sier 24-åringen til nettspillselskapet.

Zuccarello har tilbrakt mesteparten av den inneværende sesongen i Rangers' farmerlag Connecticut Whale, men ble kalt opp til NHL-laget for noen uker siden.

Nordmannen har imponert i de sju kampene han fikk før han pådro seg skaden. New York Rangers ligger også svært bra an med tanke på sluttspillet.

Rangers har nå 105 poeng etter 77 kamper, mens nærmeste utfordrer Pittsburgh Penguins har 100 etter like mange oppgjør. Begge lag har fem kamper igjen å spille i grunnserien.

NHL-sluttspillet starter 11. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere