- Mallorca-tull om Koren

Foto: (foto: scanpix)

Den spanske toppserieklubben Mallorca skal være villig til å betale fire millioner kroner for Lillestrøms Robert Koren. - Bare tull, sier LSKs daglige leder Frank Grønlund.

21.03.06 16:59

Den spanske sportsavisen Marca skriver at Mallorca tirsdag hadde et styremøte der en overgang for Lillestrøms Robert Koren ble diskutert.

Ifølge reporter Fernando Rodriguez i Marca skal klubben være villig til å betale vel fire millioner kroner for å kjøpe Koren ut av kontrakten med LSK, skriver NTB.

25-åringen skal få tilbud om en superlønn i den spanske storklubben.

- Bare tull
Men Lillestrøm avviser at de har mottatt en henvendelse på sloveneren fra Mallorca.

- Dette er bare tull. Vi har overhodet ikke vært i kontakt med Mallorca, verken i dag eller tidligere, forteller LSKs daglige leder Frank Grønlund til TV 2 Nettavisen.

Heller ikke Lillestrøms manager Jan Åge Fjørtoft har snakket med noen representanter fra den spanske klubben.

- Han har heller ikke hørt noe, sier Grønlund etter å ha konfrontert manageren med ryktene i den spanske avisen.

I tillegg til Mallorca skal Racing Santander, Osasuna og også til en viss grad Deportivo La Coruna være interessert i å få Koren i troppen, hevder Marca, ifølge NTB.

- Det er mulig at agenten hans jobber opp mot disse spanske avisene for å prøve å få solgt spilleren. Han har veldig tette bånd til Spania. Men vi ønsker å beholde Koren i Lillestrøm denne sesongen. Vi selger ham ikke før vi har en erstatter på plass, fastslår Grønlund.

- Kan diskutere salg
Han avviser imidlertid ikke at Lillestrøm kan komme til å diskutere et eventuelt Koren-salg om et konkret tilbud dukker opp.

- Kommer en klubb på banen med et konkret bud, så skal vi selvsagt diskutere det. Men det er et halvt år siden sist vi hørte noe om interesse fra Spania. Da ringte agenten hans oss og fortalte det var klubber interessert, men vi har ikke hørt noe siden, fastslår Grønlund.

Korens kontrakt med Lillestrøm går ut etter årets sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag