*Nettavisen* Sport.

- Mamma tror Silva vil drepe meg

Foto: Ap/Scanpix

Se innveiingen til lørdagens kamp direkte her.

12.10.12 15:28

Hvis det virkelig er slik at mødre vet best, ligger Stephan Bonnar dårlig an før sitt møte med Anderson Silva på UFC 153 i Rio lørdag.

- Hun tror jeg kommer til å bli drept, sier amerikaneren.

Soleklar favoritt
Silva steppet inn og tok kampen for å redde stevnet, som ble utsatt for skader som satte en stopper for de to hovedkampene.

Brasilianeren er opprinnelig mellomvektsutøver, men tar denne kampen i lett tungvekt, noe han har gjort med stor suksess mot James Irvin og Forrest Griffin tidligere.

Les også: Ny UFC-kamp for Silva

Til tross for at Bonnar står med tre strake seiere, er Anderson Silva soleklar favoritt i møte med amerikaneren. De fleste bookmakere har satt oddsen mellom 1.05 og 1.10 på Silva-seier.

Bonnar innrømmer at moren hans ikke er overbegeistret for at han har takket ja til å møte mannen som av mange regnes som den beste fighteren gjennom tidene.

- Hun bryr seg veldig og vet hvor god Anderson Silva er. Hun sa «ikke aksepter kampen. Du kommer til å bli drept» men hun er alltid sånn, sier Bonnar til Tatame.com.

- Som en Rocky-film
Til tross for at han er en stor underdog, er det verdt å merke seg at Stephan Bonnar aldri har blitt knocket ut eller submittet, og han har ingen planer om å legge seg for Silva.

- Jeg føler at jeg er i en Rocky-film. Jeg er en stor underdog i bakgården hans, det er en enorm mulighet. Jeg er ikke den som har mest flaks, men innimellom kommer store sjanser som denne, og jeg prøver å ta vare på dem, sa Bonnar på torsdagens pressekonferanse.

Bonnar trenger imidlertid ikke å bekymre seg for stort press - det ligger nemlig på Anderson Silva, som ikke har tapt en eneste kamp i UFC. Det vet Stephan Bonnar.

- Jeg tror mange føler et press når de møter Anderson. De er redde og blir stresset og klarer ikke bli komfortable. Jeg vil fighte som vanlig, og jeg er ikke under noe press.

Se innveiingen direkte fra 20.00 fredag i videovinduet under.

HTML EMBED

Her er hele hovedkortet:

Light Heavyweight: Anderson Silva vs Stephan Bonnar

Heavyweight: Antonio Rodrigo Nogueira vs Dave Herman

Light Heavyweight: Glover Teixeira vs Fabio Maldonado

Welterweight: Erick Silva vs Jon Fitch

Light Heavyweight: Phil Davis vs Wagner Prado

Welterweight: Demian Maia vs Rick Story

PS: Den svenske kulthelten Reza Madadi går den første kampen på lørdagens stevne i Brasil når han møter hjemmefavoritten Cristiano Marcello. Kampen går gratis på Facebook. Se Madadis videoblogg fra Brasil her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.