RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

- Man skuffer ikke folk hvis man elsker klubben

Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen vil bli i Blackburn.

Morten Gamst Pedersen har spilt over 350 kamper for Blackburn. 31-åringen går snart inn i sin siste kontraktsfestede sesong med Blackburn, men Gamst har ingen planer om å bytte klubb, avslører han.

- Vi får se hva som skjer, og om klubben vil ha meg med videre. Jeg er en del av Blackburn, og det er jeg stolt av. Kanskje det hadde vært bra for meg å forlate Blackburn, man vet aldri. Men når man elsker klubben, og ønsker å komme tilbake til Premier League, så skuffer du ikke folk, sier Gamst ifølge BBC.

Han forteller videre at han ønsker å bli værende uansett hvem som måtte bli klubbens neste manager.

- Jeg er en stor del av klubben, og jeg har vært her i en lang periode. Jeg er den spilleren som har vært her lengst nå. Det er også en av grunnene til at det gjør ekstra vondt når man taper kamper. Jeg har fortsatt ett år igjen av kontrakten, og det er alt jeg tenker på, sier han.

Blackburn endte til slutt på en 17.plass, og reddet dermed plassen i Championship etter lange perioder i nedrykkskampen. Ned til Peterborough på nedrykk er det bare fire poeng.

- Det har vært for mange nedturer, men det er en god følelse å være på trygg grunn. Nå kan vi reise avgårde, klarne hodene våre og se hva som skjer neste sesong. Dette har vært en merkelig sesong, og det er godt at den er over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere