- Manchester City nærmer seg en overgang for João Cancelo

TIL ENGLAND?: João Cancelo.

TIL ENGLAND?: João Cancelo. Foto: Jonathan Moscrop (Pa Photos)

Skal ha gjort det klart at de ønsker å betale store penger for portugiseren.

João Cancelo kan være på vei til Manchester City, skal vi tro medier i Portugal. Nettstedet SportWitness siterer nemlig den portugisiske avisen Record på at City og Juventus nærmer seg enighet om en overgang for høyrebacken.

De hevder at Juventus ønsker en sum på 60 millioner euro (rundt 590 millioner norske kroner), og Pep Guardiolas lag skal ikke være i mot å betale den prisen for Cancelo.

Videre skriver avisen at en potensiell overgang for Cancelo vil avhenge av hvorvidt City får solgt Danilo. Nettopp Juventus er en av klubbene som har blitt nevnt i forbindelse med brasilianeren.

Les mer: Her er alle sommerens overganger i Premier League

Det har tidligere blitt hevdet i italiensk presse at Cancelo var på vei vekk fra Juventus etter at forholdet til tidligere trener Massimiliano Allegri surnet. Siden har Allegri forlatt sin stilling som hovedtrener for den italienske mesterklubben.

Det skal uansett ikke stoppe ryktene rundt 24-åringen. Skulle han signere for City, blir han også gjenforent med landsmann Bernardo Silva, som han også spilte med i Benfica.

Skulle portugiseren signere for de himmelblå fra Manchester vil han også tilføre bredde og kunne utfordre Kyle Walker om den faste plassen ute på høyrebacken.

Til tross for sin unge alder har Cancelo allerede hatt opphold hos flere av Europas toppklubber. Som nevnt startet han i Benfica, før ferden gikk videre til Valencia i Spania.

Etter et meget suksessfullt låneopphold i Inter, så valgte Juventus å snappe ham opp forrige sommer. Denne sesongen har han levert én scoring og åtte målgivende på 34 kamper totalt for de stripete fra Torino.

For det portugisiske landslaget står han med 14 kamper og tre mål, men var hverken ikke med i troppen som vant EM i 2016, eller deltok i VM 2018.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.