- Manchester United, Everton og West Ham tilbudt Strootman

STROOTMAN: Både Manchester United, Everton og West Ham skal ha bli tilbudt Kevin Strootman.

STROOTMAN: Både Manchester United, Everton og West Ham skal ha bli tilbudt Kevin Strootman. Foto: Mahoudeau Clement/abaca (Pa Photos)

Den franske klubben Marseille skal være nødt til å kutte kostnader, og skal ha tilbudt flere engelske klubber å hente Kevin Strootman.

23.05.19 08:37

Det skriver Kaveh Solhekol i Sky Sports.

Strootman var koblet til United allerede da David Moyes og Louis van Gaal trente klubben, men han forlot Roma til fordel for franske Marseille i en overgang verdt 23 millioner pund i 2018.

I etterkant har Strootman avvist at han noen gang var i samtaler med Moyes eller van Gaal.

- Jeg pratet aldri med noen. Det var mye spekulasjoner, men for å være ærlig snakket jeg bare med Roma. Det var noen klubber som viste sin interesse, men slik er det alltid, sa Strootman den gangen.

Nå er United-ryktene imidlertid igjen blusset opp. Nederlenderen har hatt en sentral rolle denne sesongen, men Marseille skal være nødt til å kutte kostnader etter en skuffende sesong. Storklubben ligger på sjetteplass i Ligue 1 med én gjenværende seriekamp å spille.

Nå skal Strootman ha blitt tilbudt både Ole Gunnar Solskjærs lag, Everton og West Ham., fiølge Solhekol.

Manchester United er forventet å gjøre en solid opprydning i stallen denne sommeren, og Ed Woodward skal forrige uke ha fortalt investorer at klubben vil bruke økonomiske muskler for å hjelpe Solskjær etter en turbulent sesong.

MANGE VALG: Ole Gunnar Solskjær har en stor jobb foran seg denne sommeren. Foto: Andrew Yates (Reuters / NTB scanpix)

- Conte vil hente Lukaku

Swanseas Daniel James skal være svært nær en overgang til United, men det er uvisst hvordan Solskjær eventuelt stiller seg til å hente Strootman fra Marseille.

Det er ingen hemmelighet at Solskjær vil kvitte seg med flere spillere før neste sesong, og torsdag skriver The Times at den belgiske spissen Romelu Lukaku kan være på vei bort fra klubben.

Storavisen hevder at Antonio Conte, som ser ut til å ta over som manager for italienske Inter, skal ønske å hente kraftspissen som ikke fikk det til å fungere forrige sesong.

The Times skriver at Conte er forventet å bli presentert som Inter-trener etter lagets serieavslutning mot Empoli søndag, og at den tidligere Chelsea-manageren vil be klubben om å legge inn et bud på Lukaku.

Conte forsøkte å signere Lukaku til Chelsea i 2017 da spissen var i Everton, men den gangen valgte 26-åringen å gå til Manchester United.

- Serie A er en drøm

Nå skal spissen være ønsket som Inters fremste angrepsvåpen neste sesong. Lukaku scoret 27 mål i sin første sesong på Old Trafford, men den påfølgende sesongen var ikke like suksessfull. Han stoppet til slutt på 15 mål, men maktet ikke å finne veien til nettmaskene i de åtte siste kampene av sesongen.

Den britiske storavisen skriver at belgieren antar at han ikke er en del av Solskjærs fremtidsplan, og skal være villig til å flytte til Italia.

- Serie A er en drøm. Jeg håper virkelig jeg kan spille der en gang, skal han ha uttalt forrige måned.

United skal etter rapportene ikke ville stå i veien for en overgang om de mottar et bud i nærheten av de betalt for Lukaku - 75 millioner pund.

Manchester United valgte for øvrig nylig å kvitte seg med U23-trener Ricky Sbragia. Den tidligere Birmingham-, Walsall-, Blackpool og York-forsvareren måtte forlate klubben etter at U23-laget rykket etter at Sbragia returnerte til klubben i 2017.

Denne sesongen endte U23-laget på sjetteplass, noe som betød at de ikke fikk spille playoff om opprykk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.