- Manchester United og PSG vil gi Tottenham kamp om Sessegnon

TALENT: Ryan Sessegnon skal være ønsket av flere klubber.

TALENT: Ryan Sessegnon skal være ønsket av flere klubber. Foto: John Walton (Pa Photos)

Fulhams stortalent Ryan Sessegnon (18) kobles til Tottenham Hotspur, men London-klubben må regne med hard konkurranse for venstrebacken.

14.05.19 17:45

En rekke engelske medier har denne uken hevdet at Sessegnon er på vei til Tottenham, men The Telegraph skriver tirsdag at Spurs nå får konkurranse fra flere storklubber som også jakter 18-åringen.

Avisen hevder at klubber som Manchester United, Paris Saint-Germain og Red Bull Leipzig alle er interessert i spilleren.

Det er ventet at unggutten vil koste nærmere 30 millioner pund, men det spekuleres i at interessen for spilleren kan føre til en budkrig som vil heve prisen.

Rykket ned med Fulham

Sessegnon har til tross for sin unge alder allerede rukket å markere seg i Fulham-trøya, og var en av lagets beste spillere da de rykket opp til Premier League i 2017/18-sesongen.

I Premier League fikk Sessegnon det riktignok tøffere og 18-åringen klarte ikke helt å leve opp til de store forventningene i en sesong som endte med nedrykk for Fulham.

Sessegnon tar imidlertid med seg en god del erfaring fra det øverste nivået i England med 26 kamper fra start i Premier League denne sesongen.

NY SPILLER? Det er flere engelske medier som tror Ryan Sessegnon kommer til å spille for Tottenham-manager Mauricio Pochettino neste sesong. Foto: Steven Paston (Pa Photos)

Tottenham ventes å forsterke troppen

Til sommeren har Sessegnon som kan spille både venstreback og venstrekant, kun ett år igjen av sin kontrakt med Fulham.

Flere av de største engelske mediene virker tydelige på at 18-åringen som fyller 19 år om få dager, kommer til å forlate London-klubben i det kommende overgangsvinduet.

Så gjenstår det å se hvor talentet ender opp. Tottenham har i flere år vært koblet til spilleren og det spekuleres i at Sessegnon ønsker å spille under Mauricio Pochettino.

Tottenham er ventet å forsterke deres tropp denne sommeren etter å ha gått de to siste overgangsvinduene uten å signere en eneste spiller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.