RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KAN MISTE RENN: Anders Jacobsen og Anders Fannemel står i fare for å måtte stå over helgens verdenscuprenn etter at bagasjen deres ikke kom fram.
KAN MISTE RENN: Anders Jacobsen og Anders Fannemel står i fare for å måtte stå over helgens verdenscuprenn etter at bagasjen deres ikke kom fram. Foto: Tore Meek (NTB scanpix)

- Mangler hoppdress, sko og utstyr

Sist oppdatert:
Bagasjerot kan koste Anders Jacobsen verdenscuprenn.

Verken Anders Jacobsen eller Anders Fannemel fikk med seg bagasjen fra Gardermoen til Helsingfors. Nå frykter Jacobsen at helgens renn kan ryke, melder NRK.

Laget er på vei til finske Ruka hvor årets annet og tredje verdenscuprenn arrangeres i helgen. Allerede torsdag er det kvalifisering, og da trengs hopputstyret. Dersom Jacobsen ikke får utstyret innen den tid, frykter landslagssjef Alexander Stöckl at nordmannen må stå over fredagens verdenscuprenn.

- Han har hoppdress, hoppsko og utstyr som han trenger i den bagen. Får han ikke utstyret sitt i tide, kan det i verste fall bety at han ikke får hoppet i morgen, sier Stöckl til NRK.

Fannemel er forhåndskvalifisert til rennet etter fjerdeplassen forrige helg, og har i så måte bedre tid på seg til å få utstyret fraktet til de finske skoger.

For Jacobsen kan alternativet bli å låne det han trenger av andre.

- Å låne utstyr blir uansett ikke det samme. Det er mye bedre å ha sitt eget utstyr, sier Stöckl. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere