*Nettavisen* Sport.

- Marerittet er over

Ruud van Nistelrooy har lagt fjorårets «mareritt-sesong» bak seg.

12.08.05 10:00

Manchester United-spissen var ute av spill i tre måneder på grunn av skade, og noterte seg for kun seks fulltreffere i Premier League - tre av dem fra straffemerket.

Men den nederlandske spissen fastslår at han har lagt forrige sesong bak seg før helgens Premier League-åpning mot Everton på Goodison Park.

- Forrige sesong var tøff. Etter at jeg kom tilbake etter skade, gikk det ikke min vei. Jeg ville spille hver kamp, så det var svært frustrerende å gå skadet og ikke kunne være i stand til å vise hva du kan, innrømmer van Nistelrooy overfor The Sun.

Blanke ark
Nå starter Uniteds målmaskin med blanke ark.

- Denne sesongen føles som en ny start i karrieren, mener han.

Van Nistelrooy scoret to mål i Manchester Uniteds 3-0-seier over Debrecen i Champions League-kvalifiseringen tidligere i uken. Han hevder at toppformen ikke er langt unna.

- Jeg føler meg friskere enn på lenge. Jeg har ikke mistet ett minutt av oppkjøringen, selv på trening. Det er viktig å holde seg frisk, mener spissen.

29-åringen lover å gjøre sitt ytterste for å bringe Premier League-trofeét tilbake til Old Trafford den kommende sesongen. Manchester United har ikke vunnet gull på to år.

- Å vinne Premier League er et «must» for oss. Det blir det viktigste denne sesongen, sier Van Nistelrooy.

Ikke glemt Champions League
Han har imidlertid selvsagt ikke glemt Champions League.

- Champions League blir også viktig for oss denne sesongen. Men vårt viktigste mål er å vinne serien. På grunn av Uniteds suksess de siste 10 årene er forventingene høye. Men Premier League er den vanskeligste serien å vinne i verden, advarer han.

- Men med den kvaliteten vi har på spillerne her, og om alle holder seg friske og i form, har vi sjansen til trofeér, slår van Nistelrooy bestemt fast.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag