RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Marseille har funnet formen

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Etter en tung periode, er Marseille endelig tilbake på vinnersporet. Nettavisens oddsekspert tror de tar nye tre poeng mot en nedrykkskandidat lørdag.

Sportspills øvrige program lørdag:
V75 Jarlsberg: Korteste veien til millionene

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Jens Friberg, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansatt Steven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddseksperter.

Her kan du lese mer om Steven.

Det er full rulle i fotball-Europa lørdag, og dagens oddsprogram byr på mange spennende kamper fra de største ligaene.

Dagens dobbel
Marseille - Valenciennes, H 1,50

Jeg har blitt lite imponert av Marseilles denne sesongen, men OM har begynt å vise bedre takter. Flere av lagets nøkkelspillere har forbedret spillet sitt og de skaper sjanser på løpende bånd. Tapte i ukens cupkamp mot Lyon, men der spilte de med en halvhjertet innstilling.

De har et helt annet fokus på dagens oppgave. Må mer eller mindre vinne om de skal minske forspranget til Lille, som for øyeblikket har den viktige 3.-plassen som sikrer Champions League-spill.

Følgende tropp er tatt ut: S.Mandanda, B.Samba – Abdallah, So.Diawara, Fanni, L.Mendes, Ben.Mendy, J.Morel, Nkoulou – Be.Cheyrou, Imbula, Romao, Valbuena, Lemina – Gignac, Khalifa, Payet, Thauvin. De er mer eller mindre fulltallige - den eneste spilleren som savnes er Andre Ayew, som fortsatt er ute med skade.

Valenciennes har spilt seg opp i det siste, men trives ikke borte mot Marseilles og jeg tror de gjør reisen forgjeves. Det meste tyder på at de vender hjem tomhendt. Bahebeck, Ab. Camara, Le Tallec og Rose kommer ikke til å spille, da de er ute med skade.

Annan Athletic - Clyde, H 1,65

Jim Chapman stiller høye krav til sitt Annan. Til tross for at laget vant hele 4-1 mot Berwick, var han ikke helt fornøyd - "for å være helt ærlig kan vi bedre". Iain Chisholm og David Hopkirk er ute av spill grunnet skader.

Clyde har det på sin side tungt for tiden, og selv om skadesituasjonen ser lysere ut nå, er den ikke optimal.

Marseilles og Annan Athletic utgjør sammen en spilleverdig dobbel.

Marseille - Valenciennes, 1,50 - 3,40 - 5,60
Annan Athletic - Clyde, 1,65 - 3,20 - 3,50.
Samlet odds: 2,47.
Klikk her for å levere dette spillet!

Dagens langskudd
Arles - Troyes, H 2,30.

Veldig generøs odds på Arles i dag. De merker virkelig savnet av høyrebacken Sebastien Cantini, men ellers er samtlige nøkkelspillere tilgjengelige.

Troyes har vært ute på cup-eventur tidligere denne uken, og har fått knapt med tid til å hente seg inn igjen. Tidlig kampstart, klokken 13.55, i dag er ikke spesielt gunstig for laget som også er svekket i midtbaneleddet.

Arles gjør det ofte godt på hjemmebane, og med tilnærmet toppet startoppstilling kan de fort slå et slitent bortelag. Trivelig odds er det også.

Arles-Avignon - Troyes, 2,30 - 2,70 - 2,70
Klikk her for å levere spillet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere