RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Martin allerede høyt elsket

Sist oppdatert:
Klanen ønsker Martin Andresen velkommen tilbake til Bohemen med farris og eple.

Tidenes satsing. Det er få ord som er høyere elsket hos fotballfans enn akkurat de to ordene. Tirsdag var det akkurat det Vålerenga-fansen ble lovet.

Landslagskaptein Martin Andresen skal lede Oslo-klubbens nye storsatsing. Målet er ikke kun å bli best i Norge. Vålerenga skal bli best i Norden – og unike i Europa.

Egil Drillo Olsen er skeptisk, men store, hårete mål – det er akkurat det fansen elsker.

Klanen står fullt og helt bak satsingen og sin nye trener – selv om det internt i fanklubben selvsagt også er delte meninger.

- I supportermassen vår er det en del skepsis. Noen er også negative, sier Klanen-talsmann Espen Knutsen til Nettavisen.

(Saken fortsetter under bildet)

- Et løft for Vålerenga
Men Klanens holdning utad er krystallklar:

- Vår mening er at dette er veldig bra. Det er et nytt løft for Vålerenga. Vi får tilført frisk kapital med en bauta innen norsk fotball som sjef. Ja, det er en risikofylt investering, men det er gjerne de investeringene som gir høyest avkastning, forklarer han.

- Risikoen er selvsagt at han er et ubeskrevet blad som trener og at han skal inn i en rolle som spillende trener, men jeg har kjempetro på dette. Vi har sett litt av planene, og hvordan dette skal organiseres. Dette blir ikke noe one man show. Han får med seg et sportslig apparat som gjør at dette ser veldig spennende ut, fortsetter Knutsen.

- Kom gjerne med farris og eple igjen
Han understreker at det overhodet ikke er noe problem at Andresen har ledet erkerivalen Brann til seriegull. Ei heller at han tidligere spilt for Oslo-rival Stabæk.

- Martin er allerede høyt elsket hos oss. Vi vet at han er glad i Vålerenga. Da han spilte i Stabæk pleide han også å vanke på Bohemen. Han kom gjerne alene på fredagsquiz´en. Alltid med eple og farris, sier Klanens talsmann.

- Og han er velkommen tilbake. Jeg utelukker ikke at han kommer til Bohemen om en uke eller to. Tidligere har vi i Klanen hatt direktekontakt med Vålerenga-treneren, og jeg tipper at det blir sånn nå også.

- Det som også gjør dette veldig tøft, er at Martin Andresen ikke er en mann som gjør dette for penger. Jo da, han vet å forhandle frem sine egne kontrakter, men det er ikke penger som er drivkraften. Drivkraften er et genuint ønske om å bli fotballtrener.

- Men fallhøyden er stor?

- Ja. Det er den. Men vi kan ikke tenke på det. Vi har klare forventninger nå om å slåss i toppen. I alle fall i topp 3, sier han.

Så får 2008-sesongen vise om Vålerenga finner tilbake til den absolutte toppen i norsk fotball. Før årets 7. plass stod Oslo-klubben med gull, sølv og bronse på de tre foregående årene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere