Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Martin er en Koenigsegg

Foto: (FOTO: GORM KALLESTAD/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Bjørn Dahl må lese hva jeg skriver. Kjøper du Martin Andresen må du betale dyrt. Han er en Koenigsegg.

Bjørn Dahl - Brann-direktøren - tar kraftig til motmæle mot Stabæks Ingebrigt Steen Jensen som mener at fotball-Norge er gått bananas som betaler altfor mye for norske spillere.

- Hørte ingenting om dette fra Ingebrigt Steen Jensen da vi kjøpte Martin Andresen for 12 millioner kroner, eller da vi prøvde å kjøpe Inge Andre Olsen, sier Bjørn Dahl.

- Brann bød oss tre millioner kroner for Inge Andre Olsen. Han var Tippeligaens beste spiller i fjor og har prestert over tid, samtidig som han er en bauta både av og på banen. Christian Brink som gikk til Lyn i sommer for fem millioner kom fra Stord og hadde fire kamper for Sogndal, slår Steen-Jensen tilbake.

- Når det gjelder Martin Andresen så er jo han en Koenigsegg i forhold. Han er landslagskaptein og mannen som kunne løfte Brann fra å kjempe om femteplasser til å bli gullkandidat. Klart han koster penger.

- Jeg har ingen problemer med at Rosenborg betaler 10 millioner kroner for en klassespiller som Sapara. Det som er problemet for norsk fotball er når alt blir dyrt. Bjørn Dahl må lese det jeg sier, erter Ingebrigt Steen Jensen

Han bedyrer samtidig at han ikke har hørt noen ting om at Martin Andresen er på vei tilbake til Stabæk og at det er derfor han ikke har signert for Brann ennå.

- Sist jeg snakket med Martin trivdes han veldig godt i Brann og Bergen. Han ser vel bare tingene an. Hvis ikke det er de 86 dagene med regn som er gått innpå ham.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!